• Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde syysretkelle Vuorijärven retkeilyreitille!

  • Lähde nauttimaan Onninpolun syysväreistä!

  • Luonnollisesti Orivesi!

Kaupungintalolta katukuvaan ja muita Voi hyvin -teemaviikon tempauksia pop up -tiloissa

09.10.2018

Kuinka käy, kun kaupungin työntekijät siirtävät toimistonsa näyteikkunoiden taakse? Se selviää viikolla 43, kun Orivedellä vietetään Voi hyvin -teemaviikkoa. Oriveden kaupunki on vuokrannut osoitteesta Keskustie 40 käyttöönsä pop up -tilat, joissa järjestetään yhteistyökumppaneiden kanssa monenlaista hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa maanantaista perjantaihin. Pop up -tilassa on Taitokeskus Oriveden somistus ja tekstiilejä esillä.

 

Kaupungin konkarit ja uudet viranhaltijat ovat tavattavissa pitkin viikkoa ja kertomassa, kuinka eri toimialat tukevat kaupunkilaisten hyvinvointia. Kävijöillä on mahdollisuus antaa palautetta, esittää toiveita ja ideoida uutta. Tiistai-iltapäivänä kaupunkilaiset pääsevät kaupungin johdon kanssa kahville.

 

Viikon aikana tiloissa järjestetään muun muassa kaupungin johtoryhmän ja elämänlaatulautakunnan kokoukset sekä vammaisneuvoston, vanhusneuvoston ja kumppanuuspöytien esittelyt. Kuntalaiset voivat vapaasti tulla seuraamaan kaikkia kokouksia.

 

Voi hyvin -teemaviikon ohjelma sisältää runsaasti erilaista hyvinvointiin keskittyvää ohjelmaa. Pop up -tiloissa vedetään tiukkaa treeniä, kahvitellaan, tehdään näytehoitoja, jaetaan kokeiluseteleitä, vietetään halloweenia sekä arvotaan mm. 100 euron lahjakortti Kuntokuumeelle. Ympäri kaupunkia on tarjolla myös esimerkiksi luentoja, retkiä ja konsertteja.

 

Psykoterapeutti Maaret Kallio luennoi yhteiskoulun salissa keskiviikkona 24.10. klo 17.30 aiheesta Inhimillisesti itselle ja lempeästi lähelle. Torstaina 25.10. klo 17 pop up -tiloissa (Keskustie 40) pidetään kansalaisopiston syksyn ensimmäinen kuntalaisfoorumi aiheesta Onko Orivedellä elämisen voimaa? Elinvoimajohtaja Pirkko Lindström haastaa kaupunkilaisia keskusteluun. Lauantaina 27.10. nuorisopalvelut järjestävät perheretken Eräpyhään, jonne on ilmainen bussikuljetus kaupungintalolta klo 12. Paikan päällä on tarjolla makkaraa, mehua ja kahvia. Retkelle ilmoittaudutaan 12.10. mennessä.

 

Koko viikon ohjelman löydät täältä. Tulosta ohjelma itsellesi tai nouda ohjelma kaupungintalon aulasta!

 

Tapahtuma Facebookissa

Katso kaikki uutiset