• Luonnollisesti Orivesi!

  • Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde syysretkelle Vuorijärven retkeilyreitille!

  • Lähde nauttimaan Onninpolun syysväreistä!

Muutoksia liikennejärjestelyissä kt 58:lla välillä Keskustie-Kaislahdentie

08.06.2018

Kantatie 58:lle rakennetaan uudet kiertoliittymät Keskustien ja Opintien liittymään sekä Tampereen suuntaan menevän valtatie 9:n rampin ja Kaislahdentien liittymään. Samalla kunnostetaan olemassa olevaa, Tampereen suunnalta tulevan rampin pään kiertoliittymää. Työt ovat käynnistyneet, ja Kaislahdentien liittymään on rakennettu väliaikainen liikenneympyrä.

Ensi maanantaista 11.6. alkaen myös Keskuskoulun kohdalla liittymäjärjestelyt muuttuvat. Risteysalue muutetaan väliaikaiseksi liikenneympyräksi. Vanhat opasteet korvataan lopullisen tilanteen mukaisiksi mahdollisimman pian.

Juhannusviikolla tehdään kaivutöitä KT 58:n poikki. Työt pyritään järjestämään siten, että haittaa liikenteelle on mahdollisimman vähän. Kantatiellä on koko ajan liikennöitävä kaista molempiin suuntiin. Myöhemmin loppukesästä tehtävät  asfaltointityöt tehdään pääsääntöisesti yöaikaan, jotta työn aiheuttama haitta olisi mahdollisimman pieni. Työkohteessa on 30 km/h nopeusrajoitus, jotta myös työntekijät voivat tehdä työtään turvallisesti.
 
Urakasta vastaava NCC Suomi Oy pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa sekä toivoo malttia liikenteeseen.

Lue lisää urakasta täältä. Sivulle kootaan kaikki liikennejärjestelyistä kertovat tiedotteet.

 

 

Katso kaikki uutiset