• Luonnollisesti Orivesi!

  • Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde nauttimaan Onninpolun syysväreistä!

  • Lähde syysretkelle Vuorijärven retkeilyreitille!

Tiedote: Oriveden kaupunki harkitsee Klemettisalin ostamista

22.05.2018

Oriveden Opiston kiinteistöt ovat tyhjenemässä koulutustoimintojen siirtyessä Ahlmanin koulun tiloihin Tampereelle. Alueen tulevaisuutta selvitetään parhaillaan käynnissä olevassa Oriveden Kampus -hankkeessa. Hanke on Ahlmanin koulun säätiön ja Oriveden kaupungin yhteinen, ja sitä vetää projektipäällikkö Hannu Tuohi. Ahlmanin omistamien kiinteistöjen myyntiä hoitaa Catella Property Oy.

Oriveden kaupunginhallitus linjasi kokouksessaan 21. toukokuuta, että kaupunki aloittaa neuvottelut kampusalueen kiinteistöihin kuuluvan Klemettisalin mahdollisesta ostamisesta. Klemettisali on erillinen rakennus, jossa on noin 470 neliön liikunta- ja konserttikäyttöön soveltuva sali. Lisäksi rakennuksessa on aula- ja kokoustilaa sekä keittiö.

Alueen kiinteistöihin on toukokuun alussa tehty kuntotutkimus, jonka tulokset valmistuvat kesäkuun puolella. Kuntotutkimus vaikuttaa osaltaan kaupungin ostohalukkuuteen. Lisäksi kampusalueelle valmistellaan kaavamuutosta, joka mahdollistaisi koulutus- ja liikuntatoiminnan ohella myös rakennusten käytön toimisto- ja liiketiloina sekä asumisessa ja palveluntuotannossa.

Selvityshankkeessa keskeisenä näkökohtana on uuden, aktiivisen toiminnan löytäminen opiston kiinteistöihin. Opiston kampus nähdään merkittävänä kaupungin elinvoiman ja yritystoiminnan kannalta.

Lisätiedot: Kaupunginjohtaja Juha Kuusisto, p. 0504015790, sähköposti: juha.kuusisto@orivesi.fi

https://www.epressi.com/tiedotteet/kotimaa/oriveden-kaupunki-harkitsee-klemettisalin-ostamista.html

Katso kaikki uutiset