• Luonnollisesti Orivesi!

  • Aktiivisten ihmisten kiinnostava kaupunki luonnon keskellä

Tiedote: Oriveden yhteiskoulun ja lukion rehtoriksi valittiin FM Jari Hildén

02.07.2018

Oriveden kaupunginvaltuusto päätti tänä keväänä, että yhteiskoulun ja lukion johtaminen yhdistetään 1.8.2018 lähtien, ja kouluille valitaan yksi yhteinen rehtori sekä myöhemmässä vaiheessa myös apulaisrehtori. Rehtorin virka tuli haettavaksi toukokuussa. Virkaa haki kuusi henkilöä, joista kaikki kutsuttiin haastatteluihin. Hakijoista neljä lähetettiin edelleen henkilöarviointeihin.

 

Haastatteluryhmä esitti yksimielisesti virkaan valittavaksi FM Jari Hildéniä. Esityksen perusteena olivat hakijan koulutus ja työkokemus sekä henkilöarvioinneissa esiin nousseet henkilökohtaiset ominaisuudet. Haastatteluryhmään kuuluivat kasvatus- ja opetusjohtaja, varhaiskasvatuksen johtaja, hyvinvointijohtaja sekä lasten ja nuorten lautakunnan edustaja.

 

Päätöksen Jari Hildénin nimittämisestä yhteiskoulun ja lukion rehtorin virkaan teki vs. kasvatus- ja opetusjohtaja Jussi Lintunen. Kouluyksiköiden apulaisrehtorin tehtävää hoitaa tulevan lukuvuoden ajan yhteiskoulun vararehtori Jenni Decandia.

 

Hildén siirtyy Orivedelle Ruoveden yhtenäiskoulun rehtorin tehtävästä, jossa hän on toiminut kaksi vuotta. Hildén kertoo aloittavansa innostuneena uudessa työtehtävässään Orivedellä ja odottavansa mielenkiinnolla uusien ihmisten tapaamista.

 

− Pidän tärkeänä koulun yhteistyötä eri paikallisten toimijoiden kanssa ja yhteisöllistä henkeä koulun sisällä, Jari Hildén toteaa.

 

Lisätiedot: vs. kasvatus- ja opetusjohtaja Jussi Lintunen, jussi.lintunen@orivesi.fi, p. 050 5526246

Katso kaikki uutiset