• Luonnollisesti Orivesi!

  • Ihmisen paras kesäkaupunki

Elinvoimapalvelut

Palvelemme oman yrityksen käynnistämisestä alkaen yritystoiminnan kehittämiseen, yrityskauppoihin, sukupolvenvaihdoksiin ja kaikkeen muuhun elinkeinotoiminnan ja kaupunkimme kehittämiseen liittyvissä asioissa. Kauttamme saat tietoa yrityksen toiminnan erilaisista rahoituslähteistä.

Toimimme linkkinä etsiessäsi sopivaa toimitilaa yrityksellesi tai yritystonttia houkuttelevilta yritysalueiltamme kantatien 58/66 tai valtatie 9:n välittömästä läheisyydestä. Teemme tiivistä yhteistyötä matkailun ja elinkeinojen seudullisessa kehittämisessä Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampereen kanssa.

Tervetuloa yrittämään Orivedelle!

Yhteystiedot:
Oriveden kaupunki
Elinvoimapalvelut
PL 7 
35301 ORIVESI

Kaupunginjohtaja Juha Kuusisto p. 050 401 5790, sähköposti: Juha Kuusisto. Käyntiosoite: Keskustie 23

Yritysneuvoja Pirjo Ellä p. 050 348 7970, sähköposti: Pirjo Ellä 
Käyntiosoite: Keskustie 23

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampere, Kelloportinkatu 1 B, 33100 Tampere, www.businesstampere.fi

 

Kantri ry on maaseudun kehittämisen toimintaryhmä, jonka kautta voidaan hakea avustusmuotoista rahoitusta maaseudun kehittämishankkeisiin ja yrityshankkeisiin. Orivesi kuuluu Tampereen kaupunkiseudun maaseutualueeseen, joka on Kantri ry:n toimialuetta.

Kantrin ry:n rahoittamien hankkeiden tulee toteuttaa Kantrin ohjelmaa. Leader-rahoitusta voidaan hakea yleishyödylliseen investointihankkeeseen, kehittämishankkeeseen tai yrityshankkeeseen. Hankkeesta riippuen tuki voi olla 20% - 90% kuluista. Vuonna 2014 alkanut rahoituskausi päättyy 2020. Kantri ry:n kautta rahoitetaan pääsääntöisesti enintään 3 henkilötyövuotta työllistäviä yrityksiä ja tuen osuus voi olla 20 % kustannuksista. Isommat yritykset ohjataan Pirkanmaan ELY-keskukseen tukiasioissa.

Lisätietoja:
Kantri ry toimisto, puh. 03 222 9369, www.kantriry.fi
Oriveden kaupunki, yritysneuvoja Pirjo Ellä, puh. 050 348 7970.

Linkkejä:

Kaupungin yritystontit

Yrityshakemisto 

Uusyrityskeskus Ensimetri 

Kantri ry   

Oriveden Yrittäjät ry