• Ihmisen paras kesäkaupunki

  • Luonnollisesti Orivesi!

Oriveden kaupungin kulttuuripalvelut

Kulttuuripalveluiden tehtävänä on luoda edellytyksiä taiteen ja kulttuurin tekemiselle ja kokemiselle Orivedellä

Kulttuuripalvelut huolehtii kaupungissa harjoitettavan kulttuuritoiminnan ja taiteen perusopetuksen edistämisestä, tukemisesta ja järjestämisestä. Tehtävää toteutetaan yhteistyössä kaupungin eri hallintokuntien, kulttuurijärjestöjen ja -yhteisöjen, yritysten sekä eri kuntien ja toimijoiden kanssa. Kulttuuripalvelut tukee erityisesti lasten ja nuorten taidekasvatusta ja -harrastusta.

Lastenkulttuuriviikko Hippulat Vinkuu järjestetään kerran vuodessa, helmi-maaliskuun vaihteessa. Monipuolista ohjelmaa on tarjolla mm. päiväkoti-ikäisille ja alakoululaisille. Lisätietoja tapahtumista www.orivesi.fi -sivulta kohdasta tapahtumat.

Mämmilän Elomeininkejä (ent. Taiteiden yö) vietetään Orivedellä pe 26.8.2017. Tapahtuma kokoaa suuren määrän yleisöä katsomaan ja kuulemaan, osallistumaan eri tapahtumiin, esityksiin ja konsertteihin! Katusoittoa, tanssia, teatteria yms.  viihdyttää yleisöä ja saa iloisen tunnelman sykkimään koko Oriveden alueella. Tule mukaan tekemään yhteistä tapahtumaa ja osallistu yllätysohjelman tekemiseen itsenäisesti!