• Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde syysretkelle Vuorijärven retkeilyreitille!

  • Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde nauttimaan Onninpolun syysväreistä!

Liikuntapalveluiden myöntämät avustukset

Toimintakorvaukset

Toimintakorvaukset paikallisen kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoiminnan tukemiseen on haettavissa 31.3.2017 mennessä. Liikuntayhdistysten toimintakorvaushaku tehdään osoitteessa www.seuraverkko.fi. Lisätietoja antaa liikuntapäällikkö Roope Marski, puh. 050-4210992, etunimi.sukunimi@orivesi.fi.

Koulutuskorvaukset

Liikuntapalvelujen koulutuskorvausten jakoperusteet:

Koulutuskorvaukset on haettavana tammikuun 15. päivään mennessä. Koulutuskorvaukset on tarkoitettu valmentaja-, ohjaaja- ja toimihenkilökoulutukseen (ei kilpailutoiminnan tukemiseen). Koulutuskuluista on esitettävä maksutositteet sekä koulutuksesta kurssiohjelma koulutuskorvauksen liitteenä. Matka- ja päivärahakustannuksia ei korvata. Koulutuskorvausta myönnetään enintään 500 € / valmentaja, toimihenkilö, ohjaaja / kalenterivuosi. Omarahoitusosuus on vähintään 20%/koulutus

Koulutuskorvaus hakemus -lomake

Mikäli koulutuksia on enemmän kuin lomakkeessa on kohtia, tulosta toista sivua lisää ja liitä hakemukseen.

Oriveden kaupungin vuoden urheiljoiden valinta

Elämänlaatulautakunta päättää vuoden urheilija -valinnoista. Esityksiä voi antaa kuka vaan alla olevalla lomakkeella 15. lokakuuta mennessä. Esitykset tehdään vuoden urheilijasta, vuoden tyttö- ja poikaurheilijasta (12-18v), vuoden valmentajasta, vuoden veteraaniurheilijasta, vuoden joukkueesta sekä kunnon kuntalaisesta. Seurojen tulee ilmoittaa kaikki edellisen vuoden SM-mitalistit liikuntapalveluille.

Vuoden urheilijoiden palkitsemissääntö


Ehdotus vuoden urheilijaksi - lomake