• Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde syysretkelle Vuorijärven retkeilyreitille!

  • Luonnollisesti Orivesi!

  • Lähde nauttimaan Onninpolun syysväreistä!

Lastentarhanopettaja

10.08.2018

Oriveden kaupungin kasvatus- ja opetuspalveluiden alaisella varhaiskasvatuksen tulosalueella on haettavana toistaiseksi täytettävä

 

LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI 10.9.2018 alkaen

 

Työtehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Holman vuoropäiväkoti. Työ on päivätyötä.

 

Päiväkodissamme tarjotaan varhaiskasvatusta päivä- ja ympärivuorokautiseen tarpeeseen, myös vuorohoidon tarpeeseen koululaiselle 9-vuotiaaseen saakka. Toiminnassa painottuu lähitulevaisuudessa pitkäkestoisen leikin ja lasten sisäliikunnan kehittäminen.

 

Meillä leikitään, liikutaan ja opitaan jatkuvasti myös metsässämme! Päiväkotimme on mukana vielä tämän ja ensi vuoden eurooppalaisessa Erasmus+ hankkeessa, joka tuo työn tekemiseen mukavaa uutta ulottuvuutta. Hankkeessa tavataan muita eurooppalaisia kasvattajia ja oppijoita niin verkossa kuin myös kasvotusten toistemme luo matkustaen.

 

Meillä saa sekä positiivisen työyhteisön itselleen että miellyttävän työympäristön metsineen ja peltoineen.

 

Hakijalta toivotaan hyviä yhteistyötaitoja ja uuden vasun mukaista pedagogiikkaa.

 

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa ja hakumenettelyssä voidaan tarvittaessa käyttää henkilöarviointia.

 

Kelpoisuusvaatimuksina on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys.

 

Toimeen valittavan on toimitettava työnantajalle Tullinkulman työterveys Pirte:n lausunto terveydentilastaan ja rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (14.6.2002/504) ennen työsuhteen alkua.

 

Hakemukset tulee jättää 24.8.2018 klo 12.00 mennessä kuntarekry.fi kautta. Ainoastaan kuntarekry.fi kautta tulleet hakemukset huomioidaan.

 

Orivesi on savuton työpaikka.

 

Yhteystiedot

 

Varhaiskasvatuksen aluejohtaja Satu-Maarit Salonen, p 040 133 9246

Varhaiskasvatuksen aluejohtaja Mari Valkeejärvi, p 040 133 9248

Varhaiskasvatuksen johtaja Jussi Lintunen, p 050 552 6246

 

sähköposti: etunimi.sukunimi@orivesi.fi

Näytä kaikki työpaikat