• Lähde syysretkelle Vuorijärven retkeilyreitille!

  • Lähde nauttimaan Onninpolun syysväreistä!

  • Luonnollisesti Orivesi!

  • Luonnollisesti Orivesi!

Lastentarhanopettajan toimi/hakuajan jatkaminen

06.06.2018

Oriveden kaupungin kasvatus- ja opetuspalveluiden alaisella varhaiskasvatuksen tulosalueella jatketaan hakuaikaa täytettäessä

 

LASTENTARHANOPETTAJAN TOIMI 1.10.2018 alkaen toistaiseksi (tehtävä alkaa sopimuksen mukaan sijaisuudella jo 1.8.2018).

 

Työtehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Päiväkoti Niittykukka Oriveden keskustassa.

 

Niittykukan päiväkodissa on kaksi lapsiryhmää 1-5 -vuotiaille lapsille. Ryhmät toimivat tiiviissä yhteistyössä keskenään ja yhteistyötä tehdään myös lähipäiväkodin kanssa. Päiväkodeilla on yhteinen Vihreä Lippu ympäristökasvatushanke. Tämän lisäksi toiminnassa painottuu lähitulevaisuudessa pitkäkestoisen leikin ja lasten sisäliikunnan kehittäminen. Hakijalta toivotaan hyviä yhteistyötaitoja ja uuden vasun mukaista pedagogiikkaa.

 

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa ja hakumenettelyssä voidaan tarvittaessa käyttää henkilöarviointia.

 

Kelpoisuusvaatimuksina on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys, vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus.

 

Toimeen valittavan on toimitettava työnantajalle Tullinkulman työterveys Pirte:n lausunto terveydentilastaan ja rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (14.6.2002/504) ennen työsuhteen alkua.

 

Hakemukset tulee jättää 8.7.2018 klo 12.00 mennessä kuntarekry.fi kautta. Ainoastaan kuntarekry.fi kautta tulleet hakemukset huomioidaan. Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

 

Orivesi on savuton työpaikka.

 

Yhteystiedot

 

Päivähoidon aluejohtaja Satu-Maarit Salonen p. 040 1339 246 ja varhaiskasvatuksen johtaja Jussi Lintunen 050 5526246

sähköposti: etunimi.sukunimi@orivesi.fi

Näytä kaikki työpaikat