Aseman seudulla vesiputkistossa vuoto


TILANNEPÄIVITYS KLO 20.55: Asematien uusi vesivuotokohta on korjattu ja vesi tulee taas kaikille normaalisti. Jälleen vedessä voi esiintyä samentumaa, joka poistuu vettä juoksuttamalla.

TILANNEPÄIVITYS KLO 16.25: Asematiellä on uusi vesivuoto lähellä aiempaa vuotopaikkaa. Saarentiellä on jälleen noin 10 kotitaloutta ilman vettä. Korjaukset ovat käynnissä, tiedotamme niiden etenemisestä tässä päivittyvässä uutisessa sekä Facebookissa ja Twitterissä.

TILANNEPÄIVITYS KLO 14.15: Asematiellä ollut vesijohtorikko on saatu korjattua ja vettä voidaan taas toimittaa asiakkaille normaalisti. Verkostossa saattaa olla samentumaa, joka poistuu vettä juoksuttamalla.

TILANNEPÄIVITYS KLO 14.12: Asematiellä ollut vesijohtorikko on saatu korjattua ja vettä voidaan taas toimittaa asiakkaille normaalisti. Verkostossa saattaa olla samentumaa, joka poistuu vettä juoksuttamalla.

TILANNEPÄIVITYS KLO 11.05: Vesivuoto on saatu rajattua Saarentielle, jossa on toistaiseksi noin 10 kotitaloutta ilman vettä. Muilla aiemmin ilmoitetuilla alueilla saattaa olla paineenalentumaa ja sameutta vedessä. Kehotamme asiakkaita juoksuttamaan vettä, kunnes se on taas kirkasta. Korjaustyöt ovat käynnissä ja niiden arvioidaan valmistuvan klo 14 mennessä. Korjauksen jälkeen voi vedessä olla samentumaa, joka poistuu vettä juoksuttamalla. Tiedotamme verkkosivuilla, Facebookissa ja Twitterissä, kun korjaus on valmis.

TARKENNUS klo 9.55: Vettä ei tule Laitamontiellä, Kangasalantiellä, Eräjärventiellä ja Asematiellä.  Arvion mukaan vesikatko koskettaa yhtä rivitaloa ja 20-30 omakotitaloa. Painevaihtelua voi esiintyä Pappilankankaan, Kiikanmäen, Lehtimäen, Vehkalahden ja Yliskylän suunnalla.

Oriveden aseman seudulla on vesiputkistossa vuoto ja kotitalouksille ei saada toimitettua vettä lauantaiaamuna 10.12.2022 aseman seudulla ja Oriveden eteläisellä alueella. Korjaustyöt ovat käynnissä ja niiden etenemisestä tiedotetaan ja niiden etenemisestä tiedotetaan Oriveden kaupungin verkkosivuilla sekä Facebook- ja Twitter-kanavilla.

Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa häiriötä.

Oriveden kaupungin vesihuoltolaitos

Palaa uutislistaukseen