Kurssijärjestelyt

Noudatamme valtioneuvoston, AVI :n ja Oriveden kaupungin tilannekohtaisia linjauksia, ajankohtaiset ohjeistukset löytyvät Oriveden kaupungin verkkosivuilta: orivesi.fi

 

Kurssilaisia ohjeistetaan asioimaan toimistoon ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse

 

  • Huom! Seuraa verkkosivujamme kursseihin liittyen
    • Ryhmäkokoja voidaan joutua pienentämään
    • Kaikille yleisöluennoille ilmoittaudutaan etukäteen
    • Mikäli koronatilanne vaatii, osa kursseista voi siirtyä etäopetukseen.

Ryhmäkoot
Kurssien ryhmäkokoja on pienennetty varotoimenpiteenä. Arvioinnissa on otettu huomioon opetustilan koko ja kurssin luonne. Mahdollisuuksien  mukaan varasijoilta kutsutaan lisää osallistujia mukaan opetukseen. Kannattaa siis ottaa varasija vastaan!

Kaikille yleisöluennoille on ennakkoilmoittautuminen!

 

Etäopetus
Joidenkin kurssien kohdalla voidaan päätyä etäopetukseen, jos tilanne niin vaatii.

Opetusjärjestelyt
Opetukseen liittyviä järjestelyjä pohditaan jatkuvasti. Niistä ohjeistetaan opettajia henkilökohtaisesti ja kurssilaisia tämän verkkosivun välityksellä.

Opetustiloista tai niiden läheisyydestä löytyy käsienpesumahdollisuus ja/tai käsidesiä. Yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan. Opettaja opastaa kurssilaisia tarvittaessa.

 

Osallistu kurssille vain terveenä!

 

Mikäli turvallisuuteen liittyvät asiat kurssilla mietityttävät sinua, otathan asian puheeksi opettajasi kanssa. Kurssilainen arvioi osallistumisensa omista lähtökohdistaan käsin.

 

Tiedottaminen

Kurssikohtainen tiedottaminen erityisjärjestelyistä osallistujille tapahtuu tekstiviestein.

Koronatilanne voi aiheuttaa muutoksia opetuksen järjestämiseen. Kurssipaikan voi halutessaan perua peruutusehtojen mukaisesti. Huomaathan, että opiskelijoilla on mahdollisuus yhteen maksuttomaan kokeilukertaan lukukauden/vuoden kestävillä kursseilla.

Suositukset

Oriveden seudun kansalaisopisto noudattaa Suomen valtion, AVI:n ja Oriveden kaupungin linjauksia koronavirusta koskevissa toimenpiteissä.

 

Ajankohtaiset linjaukset ja tiedot löytyvät kootusti kaupungin verkkosivujen Koronavirus-osiosta.