Suurimpaan osaan lasten, nuorten ja perheiden ryhmistä ilmoittaudutaan koko kaudeksi kerrallaan. Tarkista tarkemmat tiedot ja hinnat kunkin ryhmän tiedoista alta.

  • Syyskausi 6.9. – 5.12.2021, syyslomaviikolla 42 ei ohjauksia.
  • Kevätkausi 17.1.2022 – 14.4.2022, hiihtolomaviikolla 9 ei ohjauksia.

Lapsi-vanhempi jooga

Tiistaisin klo 17-17.45 liikuntahallin squashsalissa.

Maksuton yhdessä tekemisen tunti, jossa ei vaadita alkutaitoja joogasta. Tunnilla harjoitellaan yhdessä ja erikseen erilaisia jooga-asentoja ja ”temppuja” sekä rauhoittumisen taitoa. Ikäsuositus 4 – 6 v.

Lapsi vanhempi jooga kurssille ilmoittaudutaan suoraan koko kaudeksi verkkokaupan kautta 2.8. alkaen.

Ohjaajana Iris Sundelin.

Lapsi-vanhempi selviytyjät

Keskiviikkoisin klo 17-18 Hiihtomaassa (Leppästentie 97).

Lapsi-vanhempi –Selviytyjissä harjoitellaan lapsille soveltuvia luontotaitoja, luonnossa oloa ja tutustutaan metsässä oloon. Ikäsuositus 5-6 v.

Lapsi-vanhempi selviytyjät -kurssille ilmoittaudutaan suoraan koko kaudeksi verkkokaupan kautta 2.8. alkaen. Ryhmä on ilmainen.

Ohjaajana Iris Sundelin.

Lapsi-vanhempi uimakoulu

Maanantaisin klo 17.15-17.45 uimahallilla.

Tarinan avulla etenevä uimakoulu, jossa harjoitellaan vesitaitoja yhdessä aikuisen kanssa. Ikäsuositus 3 – 5 v.

Lapsi vanhempi uimakoulu kurssille ilmoittaudutaan suoraan koko kaudeksi verkkokaupan kautta 2.8. alkaen. Kausimaksu on syksyltä 50 € + keväältä 50 €. Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassa. Tämän lisäksi tulee jokaisen aikuisen ostaa uimahallilta joko kertalippu tai esim. 10 kerran sarjakortti.

Ohjaajana Iris Sundelin.

Sport & Fun

Torstaisin klo 14.45-15.30 liikuntahallilla.

Matalan kynnyksen maksuton ryhmä 8-12 -vuotiaille lapsille. Ryhmässä palloillaan, pelaillaan ja leikitään rennolla ja mukavalla meiningillä.

Sport & Fun -kurssille ilmoittaudutaan suoraan koko kaudeksi verkkokaupan kautta 2.8. alkaen.

Ohjaajana Laura Koivula.

Vauva-, napero- ja perheuinti

Vauvauinti maanantaisin klo 18-18.30 uimahallilla.

Vauvauinti on lapsen ehdoilla tapahtuva aktiivinen leikkihetki puhtaassa ja lämpimässä vedessä koulutetun ohjaajan turvallisessa ohjauksessa. Ihanteellisin vauvauinnin aloitusikä on 3-5 kuukautta. Silloin lapsen valveillaoloaika on tarpeeksi pitkä ja hän jaksaa liikkua enemmän. Vauvauinnin aloittamisen yläikärajaa ei ole.
Lapsen tulee painaa vähintään 5kg, jotta hän pysyy lämpimänä vähintään 32- asteisessa vedessä. Vauvauinnin tavoitteena on tutustuttaa lapsi veteen turvallisissa olosuhteissa ja tehdä lapsesta veden ystävä. Toiminnan sisällöt suunnitellaan aina lapsilähtöisesti kehitykselliset ja yksilölliset lähtökohdat huomioiden. Lapsella on myös mahdollisuus harjaannuttaa kaikkia kehittymässä olevia kykyjään veden mekaniikkaan ja lainalaisuuksiin tutustuen.

Naperouinti maanantaisin klo 18.30-19 uimahallilla.

Naperouintiryhmä on tarkoitettu 1,5–3-vuotiaille lapsille. Leikkien, laulujen ja temppujen lomassa harjoitellaan uinnissa tarvittavien perustaitojen alkeita antaen eväitä myöhempää uimataidon oppimista varten.

Perhe-/naperouinti maanantaisin klo 19-19.30 uimahallilla.

Perheuintiryhmä on tarkoitettu 1-3 -vuotiaille naperoille sekä heidän vanhemmille sisaruksilleen, joiden ikä on alle 5 vuotta. Ryhmään voivat osallistua myös naperot joiden ikä 3-5 vuotta. Leikkien, laulujen ja temppujen lomassa harjoitellaan uinnissa tarvittavien perustaitojen alkeita antaen eväitä myöhempää uimataidon oppimista varten.

Vauva-, napero ja perheuinti kursseille ilmoittaudutaan suoraan koko kaudeksi verkkokaupan kautta 2.8 alkaen. Kausimaksu on syksy 50 € + kevät 50 €, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassa. Tämän lisäksi tulee jokaisen aikuisen ostaa uimahallilta joko kertalippu tai esim. 10 kerran sarjakortti.

Ohjaajana Iris Sundelin.

Äiti-vauva jumppa

Tiistaisin klo 10-10.45 liikuntahallin squashsalissa.

2Baby –tunti on Bailamaman ryhmäliikuntakonsepti, jossa äidit ja vauvat jumppaavat yhdessä. Kun vauva on noin 3 kuukauden ikäinen, eli kannattelee itse päätään ja äiti on käynyt neuvolan jälkitarkastuksessa, voi tunnille tulla mukaan. Ryhmä on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen verkkokaupan kautta.

Ohjaajana Iris Sundelin.

Liikuntayhdistykset

Moottorikelkkailu, agility, lentopallo vai avantouinti?

Orivedeltä löydät monipuoliset mahdollisuudet kaikenlaisen urheilun harrastamiseen!

Yhdistykset tarjoavat mahdollisuuden tutustua uuteen lajiin tai jatkaa vanhan rakkauden parissa sekä kokea liikkumisen iloa yhdessä saman henkisten ihmisten kanssa.

Ota yhteyttä


Iris Sundelin

Hankekoordinaattori

041 730 0337

Ota yhteyttä


Laura Koivula

Liikunnanohjaaja / Hankekoordinaattori

044 481 1529

Ota yhteyttä


Kahvio / uimahalli

040 133 9201