Suurimpaan osaan lasten, nuorten ja perheiden ryhmistä ilmoittaudutaan koko kaudeksi kerrallaan. Tarkista tarkemmat tiedot ja hinnat kunkin ryhmän tiedoista alta.

  • Syyskausi 6.9. – 5.12.2021, syyslomaviikolla 42 ei ohjauksia.
  • Kevätkausi 17.1.2022 – 14.4.2022, hiihtolomaviikolla 9 ei ohjauksia.

Lapsi-vanhempi jooga

Tiistaisin klo 17-17.45 liikuntahallin squashsalissa.

Maksuton yhdessä tekemisen tunti, jossa ei vaadita alkutaitoja joogasta. Tunnilla harjoitellaan yhdessä ja erikseen erilaisia jooga-asentoja ja ”temppuja” sekä rauhoittumisen taitoa. Ikäsuositus 4 – 6 v.

Lapsi vanhempi jooga kurssille ilmoittaudutaan suoraan koko kaudeksi verkkokaupan kautta 2.8. alkaen.

 

Lapsi-vanhempi selviytyjät

Maanantaisin klo 17-18 Hiihtomaassa (Leppästentie 97).

Lapsi-vanhempi –Selviytyjissä harjoitellaan lapsille soveltuvia luontotaitoja, luonnossa oloa ja tutustutaan metsässä oloon. Ikäsuositus 5-6 v.

Lapsi-vanhempi selviytyjät -kurssille ilmoittaudutaan suoraan koko kaudeksi verkkokaupan kautta 2.8. alkaen. Ryhmä on ilmainen.

 

Lapsi-vanhempi uimakoulu

Lauantaisin klo 11-11.30 uimahallilla.

Tarinan avulla etenevä uimakoulu, jossa harjoitellaan vesitaitoja yhdessä aikuisen kanssa. Ikäsuositus 3 – 5 v.

Lapsi vanhempi uimakoulu kurssille ilmoittaudutaan suoraan koko kaudeksi verkkokaupan kautta 2.8. alkaen. Kausimaksu on syksyltä 50 € + keväältä 50 €. Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassa. Tämän lisäksi tulee jokaisen aikuisen ostaa uimahallilta joko kertalippu tai esim. 10 kerran sarjakortti.

 

Vauva-, napero- ja perheuinti

Vauvauinti lauantaisin klo 10.30-11 uimahallilla.

Vauvauinti on lapsen ehdoilla tapahtuva aktiivinen leikkihetki puhtaassa ja lämpimässä vedessä koulutetun ohjaajan turvallisessa ohjauksessa. Ihanteellisin vauvauinnin aloitusikä on 3-5 kuukautta. Silloin lapsen valveillaoloaika on tarpeeksi pitkä ja hän jaksaa liikkua enemmän. Vauvauinnin aloittamisen yläikärajaa ei ole.
Lapsen tulee painaa vähintään 5kg, jotta hän pysyy lämpimänä vähintään 32- asteisessa vedessä. Vauvauinnin tavoitteena on tutustuttaa lapsi veteen turvallisissa olosuhteissa ja tehdä lapsesta veden ystävä. Toiminnan sisällöt suunnitellaan aina lapsilähtöisesti kehitykselliset ja yksilölliset lähtökohdat huomioiden. Lapsella on myös mahdollisuus harjaannuttaa kaikkia kehittymässä olevia kykyjään veden mekaniikkaan ja lainalaisuuksiin tutustuen.

Naperouinti lauantaisin klo 11.30-12 uimahallilla.

Naperouintiryhmä on tarkoitettu 1,5–3-vuotiaille lapsille. Leikkien, laulujen ja temppujen lomassa harjoitellaan uinnissa tarvittavien perustaitojen alkeita antaen eväitä myöhempää uimataidon oppimista varten.

Perhe-/naperouinti lauantaisin klo 12-12.30 uimahallilla.

Perheuintiryhmä on tarkoitettu 1-3 -vuotiaille naperoille sekä heidän vanhemmille sisaruksilleen, joiden ikä on alle 5 vuotta. Ryhmään voivat osallistua myös naperot joiden ikä 3-5 vuotta. Leikkien, laulujen ja temppujen lomassa harjoitellaan uinnissa tarvittavien perustaitojen alkeita antaen eväitä myöhempää uimataidon oppimista varten.

Vauva-, napero ja perheuinti kursseille ilmoittaudutaan suoraan koko kaudeksi verkkokaupan kautta 2.8 alkaen. Kausimaksu on syksy 50 € + kevät 50 €, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassa. Tämän lisäksi tulee jokaisen aikuisen ostaa uimahallilta joko kertalippu tai esim. 10 kerran sarjakortti.

 

Äiti-vauva jumppa

Keskiviikkoisin klo 10-10.45 liikuntahallin squashsalissa.

Ryhmäliikunta tunti, jossa äidit ja vauvat jumppaavat yhdessä. Kun vauva on noin 3 kuukauden ikäinen, eli kannattelee itse päätään ja äiti on käynyt neuvolan jälkitarkastuksessa, voi tunnille tulla mukaan. Ryhmä on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen verkkokaupan kautta.

 

Liikuntayhdistykset

Moottorikelkkailu, agility, lentopallo vai avantouinti?

Orivedeltä löydät monipuoliset mahdollisuudet kaikenlaisen urheilun harrastamiseen!

Yhdistykset tarjoavat mahdollisuuden tutustua uuteen lajiin tai jatkaa vanhan rakkauden parissa sekä kokea liikkumisen iloa yhdessä saman henkisten ihmisten kanssa.

Ota yhteyttä


Kahvio / uimahalli

040 133 9201

Ota yhteyttä