Kansalaisopiston kurssimaksuhyvitykset kevään ajalta nyt haettavana


Oriveden seudun kansalaisopisto OSKOn kurssimaksuhyvitykset keväällä 2019 keskeytyneistä kursseista ovat nyt haettavana. Hyvitystä voi hakea alennuksena tulevan lukuvuoden kursseille osallistumiseen tai vaihtoehtoisesti vapaalippuina uimahallille tai liikuntahallille. Alle viiden euron hyvityksiä ei tehdä. Huom! Kurssilaiset, joilla on ollut mahdollisuus jatkaa etäopetuksessa, eivät ole oikeutettuja hyvitykseen.

Maksuhyvitystä haetaan vain sähköisellä lomakkeella, ei puhelimitse tai sähköpostitse. Kansalaisopisto on lähettänyt kurssilaisille lomakkeen linkin tekstiviestillä maanantaina 10.8. Lomake tulee täyttää 30.10.2020 mennessä. Mikäli perheessä on useampi harrastaja, täytetään jokaisesta oma lomake.

Kansalaisopiston ilmoittautuminen kauden 2020-21 kursseille on käynnistynyt tiistaina 11.8. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja lähde kokeilemaan uutta harrastusta! Koronavirustilanne otetaan huomioon kaikilla kursseilla, esim. ryhmäkokoja on pienennetty varotoimenpiteenä. Mahdollisuuksien mukaan varasijoilta kutsutaan lisää osallistujia. Lue lisää hyvityskäytännöistä ja seuraa koronavirustilanteeseen liittyvää tiedotusta.

Palaa uutislistaukseen