Kansalaisopiston Orivesi harrastaa -esite jaetaan to 6.8. − Postin virheen vuoksi osa esitteistä jaetaan vasta ma 10.8.


Tarkkaile postiasi! Oriveden seudun kansalaisopiston Orivesi harrastaa -esite jaetaan kotitalouksiin Postin ilmaisjakelun yhteydessä torstaina 6.8. Kyseessä on OSKOn opinto-opas, josta näet koko alkavan kauden kurssitarjonnan ja yleisöluennot.

Esitteeseen on koottu lisäksi tärkeimmät harrastustoimintaa tarjoavat yhteistyökumppanit sekä taiteen perusopetuksen järjestäjät.

− Uutena juttuna on mukaan saatu paikallisten yhdistystoimijoiden järjestämää kaikille avointa harrastustoimintaa, kansalaisopiston rehtori Pia-Maria Ahonen mainitsee. Esitteestä voi löytää siis monipuoliset harrastusvinkit kaikenikäisille.

− Tulevalle kaudelle olemme toteuttaneet mahdollisimman laajasti kurssitoiveita yhteistyökumppanien kanssa. Kaikkiin aineryhmiin onkin tulossa paljon uutta.

Mikäli Postin jakelu ei tavoita, esitteen voi noutaa esimerkiksi kaupungintalon aulasta, Taitokeskus Orivedestä sekä Juupajoen kunnanvirastolta ja kirjastolta. Kaikki jakelupaikat sekä sähköinen versio esitteestä löytyvät kansalaisopiston uusilta verkkosivuilta.

Kursseille ilmoittautuminen alkaa tiistaina 11.8. klo 7.30.

Huom! Koronatilanteesta johtuen ryhmäkokoja on pienennetty. Kurssilaisia kutsutaan mahdollisuuksien mukaan lisää varasijoilta. Kannattaa siis ottaa myös varasija vastaan.

Huom. Jakeluvirheen vuoksi osa esitteistä jaetaan vasta ma 10.8.!

Postin inhimillisen virheen vuoksi 400 kpl Orivesi harrastaa -esitteitä on jäänyt jakamatta Aseman, sairaalan ja Vehkalahden alueella. Posti oli jakanut esitteet tänään julkinen tiedote -statuksella kaikkiin kotitalouksiin, myös ilmaisjakelukieltolaatikoihin.

Oridean (Oriveden Kirjapainon) hienon ja nopean toiminnan ansiosta saamme puuttuvat esitteet matkaan maanantaina 10.8. Postin päiväjakelun mukana. Ilmoittautuminen kursseille käynnistyy tiistaina 11.8. klo 7.30.

Mikäli haluat tutustua Oriveden seudun kansalaisopisto OSKOn kurssitarjontaan jo ennen maanantaita, voit selailla sähköistä esitettä osoitteessa https://orivesi.fi/wp-content/uploads/2020/06/osko_opinto-opas2020_netti.pdf tai hakea painetun esitteen esimerkiksi kaupungintalon aulasta, Taitokeskus Orivedestä sekä Juupajoen kunnanvirastolta ja kirjastolta. Pahoittelemme jakeluvirhettä!

Ota yhteyttä


Palaa uutislistaukseen