Kaupunginhallitus valitsi hankekoordinaattoriksi Ulpu Ahon

Orivesi – Suomen Villasukkapääkaupunki -hankkeen koordinaattoriksi on valittu restonomi Ulpu Aho Ori­ve­del­tä. Kaupunginhallitus päätti asiasta maanantaina 16. marraskuuta.

Hakijoita haastatellut haastatteluryhmä esitti haastattelujen ja yhteenvetokeskustelun perusteella yksimielisesti, että määräaikaiseen hankekoordinaattorin työsuhteeseen valitaan orivesiläinen restonomi Ulpu Aho. Esityksen perusteena oli hakijan soveltuva, riittävä työ­ko­ke­mus ja koulutus, haastatteluun perustuva henkilöarviointi sekä aiemman Leader-hankkeen hallinnoijalta saadut myönteiset taustatiedot, kuten yhteistyötaidot, oma-aloitteisuus ja kokemus verkostomaisesta työskentelystä.

Haastatteluryhmä katsoi Ahon kokonaisarvioinnin perusteella ansioituneimmaksi ja soveltuvimmaksi hankekoordinaattorin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Kaupunginhallitus päätti 19. lokakuuta käyttää otto-oikeutta hankekoordinaattorin määräaikaisen työsuhteen täyttämisessä. Kaupunginjohtajan valintapäätöksestä tehtiin myös oikaisuvaatimus.

Kaupunginhallituksen nimeämä uusi haastatteluryhmä haastatteli hakijoita perjantaina 6. marraskuuta. Ahon lisäksi haastateltavina olivat Hanna-Mari Kamppikoski ja Jyrki Mattila. Yksi haastatteluun kutsutuista perui osallistumisensa haastatteluun.

Lisätiedot:

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Riitta Jakara, p. 044 421 5084, riitta.jakara@orivesi.fi

Palaa uutislistaukseen