Kaupunginjohtaja esittää hankekoordinaattoriksi Ulpu Ahoa – kaupunginhallitus päättää asiasta maanantaina

Orivesi – Suomen Villasukkapääkaupunki -hankkeen koordinaattorin valinta on edennyt. Kaupunginhallituksen nimeämä uusi haastatteluryhmä haastatteli hakijoita perjantaina 6. marraskuuta. Haastattelujen ja yhteenvetokeskustelun perusteella haastatteluryhmän yksimielinen esitys on, että määräaikaiseen han­ke­koor­di­naat­to­rin työsuhteeseen valitaan restonomi Ulpu Aho Ori­ve­del­tä.

Haas­tat­te­lu­ryh­mä valitsi 39 hakijan joukosta haastatteluun Ulpu Ahon, Hanna-Mari Kamppikosken, Essi Leppämäen ja Jyrki Mattilan. Leppämäki perui osallistumisensa haastatteluun torstaina 5.11. Haastattelut pidettiin perjantaina 6.11.2020.

Haastatteluun osallistuneilla Aholla, Kamppikoskella ja Mattilalla on viime vuosilta kokemusta vastaavantyppisestä Leader-hanketyöstä kuin käynnistyvä Orivesi – Suomen Villasukkapääkaupunki -hanke. Hanketyön onnistumista voitiin selvittää Ulpu Ahon ja Hanna-Mari Kamppikosken osalta heiltä saadun suostumuksen nojalla.

Haastattelujen ja yhteenvetokeskustelun perusteella haastatteluryhmän yksimielinen esitys on, että määräaikaiseen han­ke­koor­di­naat­to­rin työsuhteeseen valitaan restonomi Ulpu Aho Ori­ve­del­tä. Esityksen perusteena on hakijan soveltuva, riittävä työ­ko­ke­mus ja koulutus, haastatteluun perustuva henkilöarviointi sekä aiemman Leader-hankkeen hallinnoijalta saadut myönteiset taustatiedot, kuten yhteistyötaidot, oma-aloitteisuus ja kokemus verkostomaisesta työskentelystä. Haastatteluryhmä katsoo restonomi Ulpu Ahon kokonaisarvioinnin perusteella ansioituneimmaksi ja soveltuvimmaksi hankekoordinaattorin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Kaupunginjohtaja esittää kaupunginhallitukselle, että hankekoordinaattoriksi valitaan Ulpu Aho. Kaupunginhallitus tekee päätöksen kokouksessaan maanantaina 16. marraskuuta.

Kaupunginhallitus päätti 19. lokakuuta käyttää otto-oikeutta hankekoordinaattorin määräaikaisen työsuhteen täyttämisessä. Kaupunginjohtajan valintapäätöksestä tehtiin myös oikaisuvaatimus.

– Kaupunginhallitus päätti käyttää otto-oikeutta, jotta koko asia tuli kaupunginhallituksen käsiteltäväksi. Oikaisuvaatimus merkittiin tiedoksi ja se raukesi, kun kaupunginhallitus käytti otto-oikeutta, toteaa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Riitta Jakara.

Lisätiedot:

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Riitta Jakara, p. 044 421 5084, riitta.jakara@orivesi.fi

Palaa uutislistaukseen