Kiireellisen hammashoidon ilta-, viikonloppu- ja arkipyhäpäivystyksen puhelinnumero muuttuu Pirkanmaalla

Kiireellistä hammashoitoa iltaisin, viikonloppuisin tai pyhäpäivinä tarvitsevat voivat jatkossa soittaa Pirkanmaan yhteisen hammaslääkäripäivystyksen puhelinnumeroon 03 384 5335. Numero palvelee maanantaista perjantaihin kello 15–21 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 8–21.


Tiedote 20.3.2023 14:40:18 | Pirkanmaan hyvinvointialue

Kiireelliseen hoitoon voi hakeutua, mikäli tila, vamma tai toimintakyvyn aleneminen edellyttämää välitöntä arviota ja hoitoa, jota ei voida siirtää ilman sairauden pahenemista tai vamman vaikeutumista.

Numerossa hoitaja arvioi hoidon tarpeen kiireellisyyden ja ohjaa tarvittaessa hoitoon hammaslääkäripäivystykseen, joka toimii Tampereella Tays Päivystys Acutan yhteydessä osoitteessa Ensitie 8.

Arkipäivisin kiireellistä hammashoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan kotipaikan hammashoitolassa. Jos tarvitset kiireellistä hammashoitoa arkisin kello 8–15, ole yhteydessä kotipaikkasi hammashoitolan ajanvaraukseen. Ajanvarauksen yhteystiedot löydät sivulta: Suun terveydenhuolto

Yhteyshenkilöt:

Suun terveydenhuollon toimialuejohtaja
Minna Luoto,
minna.luoto@pirha.fi,
puh. 044 472 2940

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja: Pirkanmaan hyvinvointialue – pirha.fi

Palaa uutislistaukseen