Koronarajoitukset jatkuvat maaliskuun alkuun – uimahallin ja liikuntahallin kortteihin hyvityksiä, kansalaisopiston tilannetta tarkastellaan vielä

Pirkanmaan koronatilanne on jatkunut viime viikot samankaltaisena. Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä, ”koronanyrkki”, linjasi tiistaina 1. helmikuuta, että kaikki rajoitukset ja suositukset on tarpeen pitää voimassa 1.3. saakka. Näin toimitaan myös Orivedellä.

Pirkanmaan ilmaantuvuusluku viime viikon päättyessä oli 46 ja positiivisten testitulosten osuus testatuista 1,3 %. Tartuntojen jäljityksen onnistuminen on ollut viime kuukaudet 70 prosentin tasolla.

Koronanyrkki kertoi, että lasten ja nuorten osittain vapautetusta harrastustoiminnasta ja eläkeläisten uimahallivuoroista ei ole todettu aiheutuneen tartuntoja. Kuluneen viikon tartunnoista suurin osa oli peräisin kotipiiristä, baareista ja työpaikoilta. Tuloksissa näkyivät myös Taysin sisäiset tartunnat.

Liikuntapalvelut hyvittää koronasulkuajan, kansalaisopisto odottaa vielä

Kaupungin liikuntapalvelut hyvittää koronasulun aiheuttamat katkot uima- ja liikuntahallin kuukausi- ja vuosikortteihin lisäaikana. Myös sarja- ja kertakorttien voimassaoloaikaa jatketaan vuoden 2021 loppuun saakka. Hyvitykset eivät vaadi asiakkaalta toimenpiteitä.

Oriveden seudun kansalaisopisto toteuttaa kevätlukukauden kurssit mahdollisuuksien mukaan etänä. Kurssimaksuja ei hyvitetä vielä tässä vaiheessa, vaan tilannetta tarkastellaan lukuvuoden edetessä. Opettajiin ja kurssilaisiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä järjestelyistä.

> Lue kaikki Pirkanmaalla voimassa olevat suositukset täältä!

> Oriveden kaupungin rajoitukset löydät täältä

Palaa uutislistaukseen