Kultavuoren koulun väliaikaiset liikennejärjestelyt


Kultavuoren koulun uuden saattoliikennepaikan rakentaminen on alkanut viikolla 40. Työt toteutetaan pääsääntöisesti arkisin kello 7-17 välillä. Töiden on määrä valmistua ennen vuoden vaihdetta.

Vanha saattoliikennepaikka on poissa käytöstä, sillä uusi saattoliikennepaikka rakennetaan sen paikalle. Työmaan ajan koululaisten saattoliikenne järjestetään Oriveden kampuksella, johon on asennettu opasteet väliaikaisen saattoliikenteen järjestämiseksi. Väliaikaiselle saattoliikennepaikalle ajetaan uimahallin liittymästä. Koululaiset jätetään Klemetti-salin eteen, josta he kävelevät Koulutien yli väliaikaista suojatietä pitkin koululle. Koulun henkilökunta jättää mahdollisuuksien mukaan autot Oriveden kampuksen alueelle, josta he kulkevat kävellen kultavuoren koululle.

Ilta-aikaan (n. klo 17.00 jälkeen) kun työmaa ei ole käynnissä, Kultavuoren koulun ja Laulumajan iltakäyttäjät voivat pysäköidä autot Kultavuoren koulun pihaan normaalisti.

Väliaikainen saattoliikennepaikka ei koske niitä, joilla on lupa erikseen ajaa Kultavuoren koulun pihaan, esimerkiksi, taksiliikenne, liikuntarajoitteiset, huoltoauto, tavarantoimitukset, opettajat jotka kuljettavat tarvikkeita yms.

Ne vanhemmat, jotka ovat aikaisemmin saattaneet lapsensa kävellen vanhalta saattoliikennepaikalta, saattavat nyt lapsensa väliaikaiselta saattoliikennepaikalta.

Liitteenä väliaikaisen saattoliikennepaikan suunnitelma.

Mikäli sinua mietityttää saatko ajaa koulun pihaan tai sinulla on liikennejärjestelyistä, rakennustöistä tai muusta kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Waltteri Martelin
Kunnallistekniikan päällikkö
waltteri.martelin@orivesi.fi
0400 730 802

Väliaikaisen saattoliikennepaikan suunnitelma
Palaa uutislistaukseen