Materiaaleja, tuotteita, silmäniloa ja kokemuksia käsityön ystäville.

Keskellä Orivettä sijaitsee käsityöharrastajia ja matkailijoita monipuolisesti palveleva Taitokeskus Orivesi. Paikalliset tuntevat rakennuksen paremmin nimellä Auvisen talo, sillä tämän kauniin maamerkin on rakentanut kauppias Auvinen vuonna 1926 myymäläksi ja perheensä kotitaloksi. Talon erikoisuutena ovat lukuisat toinen toistaan kauniimmat kaakeliuunit.

Oriveden Taitokeskuksessa voit kokea tekemisen iloa monella tapaa. Järjestämme lyhytkursseja erilaisista tekniikoista ja pienempiä työpajoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Kutomossamme voit kutoa kauniita kankaita ja mattoja erilaisiin loimiin, joita on tarjolla peräti 11 kangaspuissa. Lisäksi Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä antaa laajan oppimäärän mukaista käsityötaiteen perusopetusta lapsille, nuorille ja aikuisillekin.

Myymälässämme on tarjolla laaja valikoima materiaaleja ja käsityötuotteita niin itselle kuin lahjaksikin. Lisää silmäniloa löytyy myös yläkerran näyttelygalleriasta, jossa pidämme vaihtuvia näyttelyitä ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Tilaa voi myös vuokrata omaa näyttelyä tai kokousta varten. Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään monipuoliseen kädentaitojen taloomme!

Ota yhteyttä

Osoite: Keskustie 37, 35300 Orivesi
Puhelin: 050 3559272
Sähköposti: orivesi@taitopirkanmaa.fi
www-osoite: www.taitopirkanmaa.fi/orivesi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Avoinna: ti-pe 10-17 ja la 10-14.

 

 

Takaisin kohdekorttilistaukseen