Matkailulehti ilmestyy jälleen huhtikuussa – tapahtumakalenteri jätetään pois koronatilanteen vuoksi

Oriveden jääkiekkoseura Fortuna ry julkaisee jälleen Koe Oriveden seutu -esitteen eli paikallisia palveluja ja nähtävyyksiä esittelevän matkailulehden. Koronatilanne tuo joitakin muutoksia lehden sisältöön.

Koe Oriveden seutu -esitteessä tuodaan esille Oriveden ja Juupajoen alueen matkailuvinkkejä. Sisällön lehteen kokoaa Oriveden kaupunki.

Lehdessä on aiempina vuosina julkaistu tapahtumakalenteri, johon seudun tapahtumajärjestäjät ovat voineet maksutta ilmoittaa tapahtumiaan.

− Tänä vuonna tapahtumakalenteria ei julkaista, koska koronatilanne tuo niin paljon epävarmuutta järjestäjille ja koska julkaisu on jaossa kokonaisen vuoden ajan, kertoo kaupungin tiedottaja Jenni Koponen.

Esitteen Hyppää tapahtumiin -kategoriassa aiotaan kuitenkin nostaa otsikkotasoisesti esille joitakin seudun tärkeimpiä tapahtumia. Lisäksi lehdessä julkaistaan aiempien vuosien tapaan alueen museoiden ja näyttelyiden tiedot ja aukioloajat. Tapahtumista, museoista ja näyttelyistä tulee ilmoittaa helmikuun loppuun mennessä sähköpostitse jenni.koponen@orivesi.fi. Nämä ilmoitukset ovat maksuttomia.

Fortunan juniorijoukkueet vastaavat esitteen ilmoitusmyynnistä. Mikäli yritys, yhdistys tai muu toimija on vielä vailla näkyvyyttä, kannattaa olla pikapuoliin yhteydessä Fortunaan, jarkko@fortunahockey.net.

Lehden jakeluaikataulu tulee myös muuttumaan. Koe Oriveden seutu -esite ilmestyy tuttuun tapaan huhtikuussa, mutta se jaellaan Oriveden Sanomien suurjakelun välissä ja kesäasukkaiden postilaatikoihin vasta kesäkuussa. Sitä ennen lehteä on saatavilla jakelupisteistä ympäri Orivettä ja sähköisessä muodossa. Kaupunki postittaa pyynnöstä yksittäiskappaleita.

Lisätiedot:

Tiedottaja Jenni Koponen, p. 040 1339214, jenni.koponen@orivesi.fi

Palaa uutislistaukseen