Oriveden jäähalli avaa ovensa maanantaina 10.8. − uusitut laitteistot toimivat erinomaisesti

Jäähallin tämänkesäiset remontit ovat valmistuneet aikataulussa ja uusittu halli aloittaa jääkauden totuttuun tapaan koulujen alkaessa.

− Jäädytys on jo yli puolivälissä ja laitteisto on toiminut moitteetta. Hallin ilmanlaatu on erinomainen ja kosteusprosentit alhaiset. Orivedellä tulee olemaan taas kerran Pirkanmaan, ellei jopa koko valtakunnan paras jää, kehuu jäähalliyhtiön toimitusjohtaja, kaupungin liikuntapäällikkö Roope Marski. − Innolla odotan alkavaa jääkautta ja uusitun laitteiston tuomaa hyötyä myös käyttökustannuksiin. Keväällä saimme jo hieman osviittaa, mutta kauden jäädessä lyhyeksi lopullinen tulos nähdään vasta vuodenvaihteessa.

Vakiovuoroja on myyty tälle kaudelle entistäkin enemmän. Remontoitu jäähalli on tuonut kysyntää myös Oriveden ulkopuolelta.

− Esimerkiksi koko viikonlopun leirejä toteutuu syksyn aikana ja tämä tuo myös uusia myyntikanavia alueen muille yrityksille.

Koronavirustilanteesta johtuen yleisöluistelut aloitetaan vasta syyskuun alusta, kun on nähty, miten tilanne kehittyy koulujen alkamisen jälkeen. Kuntalaisille tulee maksuttomat vuorot kiekkopelailuun, yleisöluisteluun, perheluisteluun sekä kuntoluisteluun. Yleisövuorojen määrää lisätään koulujen loma-aikoina.

Jäähallin varauskalenteria ja yleisövuoroja voi tarkastella kaupungin verkkosivuilla.

Ota yhteyttä


Roope Marski

Liikuntapäällikkö

050 421 0992
Palaa uutislistaukseen