Säynäniemeen minigolfia, sup-lautoja ja itse tehtyjä hampurilaispihvejä − OriCampingin uudet yrittäjät uudistavat leirintäaluetta raikkaalla otteella

Oriveden kaupungin omistama Säynäniemen leirintäalue on saanut kaupungin kilpailutuksen myötä uudet yrittäjät, jotka avasivat leirintäalueen vapun tienoilla.

Jatkossa Säynäniemen toimintaa pyörittää OriCamping Oy, jonka voimakaksikkona ovat pitkän linjan asiakaspalvelun ammattilaiset Arja-Liisa Uusitalo ja Mira Tanhuansuu. Uudet yrittäjät ovat suunnitelleet leirintäalueelle monenlaista uutta.

Uusitalo ja Tanhuansuu aikovat kehittää alueen palvelutarjontaa ja laatua. He rakentavat Säynäniemeen minigolfradan, laajentavat terassia ja tuovat kävijöille kokeiltavaksi erilaisia vesiaktiviteettejä. Jatkossa vierailijat ja majoittuvat voivat hypätä esimerkiksi sup-laudan selkään. Yrittäjät uudistavat vuokrattavia leirintämökkejä ja asiakkaiden yhteiskäyttötiloja raikkaalla otteella.

Haluamme toivottaa kaikki Oriveden matkailijat, mökkiläiset ja asukkaat lämpimästi tervetulleiksi Säynäniemeen!

Hyvää ruokaa ja houkuttelevia tapahtumia

Säynäniemen leirintäalue on kesäsesongin aikana auki joka päivä vähintään kello 10–17. Vierailijat ja yöpyjät voivat ostaa ruoka-annoksia ja nauttia terassin tunnelmasta.

− Haluamme panostaa ruokaan, Tanhuansuu ja Uusitalo kertovat. – Valmistamme esimerkiksi hampurilaisannosten pihvit alusta alkaen itse kunnon raaka-aineista.

Säynäniemeen on tulossa kesän mittaan myös useita tapahtumia, mikäli koronatilanne sallii. Avajaisia vietetään lauantaina 5. kesäkuuta Action Men -bändin tahdittamana. Juhannusaattona lavalle astuu Kormus ja juhannuspäivänä ohjelmaa tarjoavat Minttu-Kissa & Pietari Varis sekä bilebändi BroDay. Lauantaina 17. heinäkuuta vietetään stand up – ja musiikki-iltaa, ja 28. elokuuta puolestaan perinteisiä venetsialaisia.

Säynäniemi palvelee päiväkävijöitä ja yöpyjiä

Säynäniemen leirintäalue sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Längelmäveden rannalla, 40 kilometrin päässä Tampereelta ja neljän kilometrin päässä Oriveden rautatieasemalta. Alueella on leirintämökkejä, teltta- ja matkailuajoneuvopaikkoja, sauna, vierasvenelaituri, ravintola ja kahvila, lasten leikkipaikka sekä yleinen uimaranta.

− Haluamme toivottaa kaikki Oriveden matkailijat, mökkiläiset ja asukkaat lämpimästi tervetulleiksi Säynäniemeen, OriCamping Oy:n yrittäjät toteavat.

Leirintäalueen kuulumisia ja tapahtumia voi seurata OriCampingin Facebook-sivulla sekä leirintäalueen verkkosivuilla.

Oriveden kaupunki kilpailutti alkuvuoden aikana Säynäniemen leirintäalueen operaattoripalvelut. Määräaikaan mennessä saatiin kolme tarjousta, joista kaupunginhallitus valitsi uudeksi operaattoriksi OriCamping Oy:n.

Palaa uutislistaukseen