Säynäniemen leirintäalueen uuden operaattorin kilpailutus on käynnistynyt

Oriveden kaupunki on etsimässä Säynäniemen leirintäalueelle uutta yrittäjää. Säynäniemen leirintäalue tarjoaa hyvät mahdollisuudet esimerkiksi veneilijöiden ja vapaa-ajanasukkaiden palvelujen kehittämiseen. Hankintailmoitus on julkaistu Hilma-portaalissa.

Hankinnan kohteena on operaattoripalvelut Oriveden Säynäniemen leirintäalueelle. Palveluntuottajan tulee käyttää leirintäaluetta majoitustoimintaan sekä oheispalvelujen tarjoamiseen. Lisäksi palveluntuottaja voi esimerkiksi järjestää tapahtumia alueella.

Säynäniemen leirintäalue sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Längelmäveden rannalla, 40 kilometrin päässä Tampereelta ja neljän kilometrin päässä Oriveden rautatieasemalta. Leirintäalue on viihtyisä, rauhallinen ja lapsiystävällinen paikka. Alueella on leirintämökkejä, teltta- ja matkailuajoneuvopaikkoja, vierasvenelaituri, ravintola/kahvila, lasten leikkipaikka, uimaranta sekä monenlaista aktiviteettia koko perheelle. Alue palvelee kesäaikana.

Säynäniemi tarjoaa oivan paikan erilaisten aktiviteettien järjestämiselle. Orivedellä on hienot mahdollisuudet kehittää veneilijöiden palveluja, ja Orivesi on myös suosittu kalastusveneilyn kohdealue. Paikkakunnalla on yli 3 700 kesämökkiä.

Leirintäalueen esittely järjestetään Säynäniemessä maanantaina 11.1.2021 klo 13–15. Tarjoajan edustajan tulee osallistua esittelyyn. Esittelyyn tulee ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen: minna.kitusuo@kuhaoy.fi viimeistään 7.1.2021.

Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset tulee esittää viimeistään 14.1.2021. Tarjoukset tulee toimittaa viimeistään 12.2.2020 klo 16.00.

Tutustu hankintailmoitukseen Hilmassa!

Koko kilpailutusaineisto löytyy Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista.

Palaa uutislistaukseen