Sosiaali- ja terveysasemien puhelinpalveluaikoja yhtenäistetään Pirkanmaalla

Pirkanmaalla kaikkien sosiaali- ja terveysasemien hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontanumerot palvelevat 24.4.2024 alkaen arkisin maanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin kello 8–15. Jos oma asemasi sulkeutuu aikaisemmin, puhelusi ohjautuu automaattisesti toiselle sosiaali- ja terveysasemalle.

Tiedote 21.4.2023 13:13:55 | Pirkanmaan hyvinvointialue

Kiireellisessä asiassa voit soittaa sosiaali- ja terveysaseman kiirevastaanotolle kiirevastaanoton aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin sekä viikonloppuisin.

Puhelinpalvelun aukioloaikojen muutoksella halutaan parantaa asiakkaiden yhteydensaantia sekä valmistaudutaan syksyllä tiukentuvaan hoitotakuuseen.

Jos sinulla on sosiaali- ja terveysaseman numero tallennettuna puhelimen muistiin tai pöytälaatikkoon, se kannattaa tarkistaa Pirha.fi-sivuilta, sillä vuodenvaihteessa 03-alkuiset sosiaali- ja terveysasemien numerot muuttuivat ja ohjaus vanhoista numeroista uusiin päättyy huhtikuun lopussa. Toukokuun alusta lähtien vanhoissa numeroissa nauhoite kertoo numeron muutoksesta ja kehottaa katsomaan uuden numeron Pirha.fi-sivuilta.

Yhteyshenkilöt

Toimialuejohtaja, vastaanottopalvelut
Sari Mäkinen
puhelin 050 408 8651
sari.makinen@pirha.fi

Linkit

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Palaa uutislistaukseen