Sulkuajan hyvitykset on toimitettu liikuntapalvelujen asiakkaille

Liikuntapalvelut ovat hyvittäneet ryhmäliikunnan asiakkaille sekä kuukausikorttien haltijoille koronasulusta aiheutuneet menetykset.

Oriveden kaupunki joutui keväällä sulkemaan liikuntapaikkansa koronavirusepidemian vuoksi. Kaupungin liikuntapalveluiden asiakkaille luvattiin hyvityksiä, jotka on nyt toteutettu.

Ryhmäliikunnan peruuntuneet kerrat on korvattu postitse lähetetyillä lahjakorteilla, joita voi käyttää kertamaksuihin uima- tai liikuntahallissa. Lahjakorttia ei voi käyttää osamaksuna esimerkiksi uuteen kuukausikorttiin tai ryhmäliikuntatuntiin.

Sarja- ja kuukausikorttien haltijoille on korvattu käyttämättä jäänyt aika sekä kolmen kuukauden koronasulku. Asiakkaalta ei vaadita toimenpiteitä, vaan sarja- tai kuukausikortti päivittyy automaattisesti, kun asiakas menee seuraavan kerran uima- tai liikuntahalliin.

− Tämä oli merkittävä hyvitys kaupungilta kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi, vaikka kyseessä on ehkä jopa force majour -tyyppinen tilanne. Haluamme mahdollistaa kuntalaisten liikuntaan käytetyn rahan hyödyntämisen täysimääräisenä sekä lisäksi hyvitämme kaikille asiakkaillemme täysimääräisenä valtiotason määräämän koronasulun toimipisteissämme, toteaa kaupungin liikuntapäällikkö Roope Marski.

Hyvitykset ovat taloudellisella tasolla merkittävä asia, sillä jo kevään sulku toi suuren vajeen liikuntapalvelujen ja koko elämänlaatupalvelujen tulobudjettiin. Tehty hyvitys koskee yhteensä yli 1 000 asiakasta ja lahjakortteja postitettiin 800 kappaletta.

− Lahjakortti ei ole henkilökohtainen ja sen voi myös mainiosti luovuttaa eteenpäin jollekin vähän liikkuvalle ystävälle harrastuksen kokeilua varten. Toivon että kaikki orivesiläiset aloittavat taas harrastamisen aktiivisesti ja hyvällä mielellä sekä tuovat kaverin mukanaan harrastuksiin. Liikuntapalveluilla on myös runsaasti matalan kynnyksen ryhmiä joihin voi tulla mukaan kokeilemaan eri lajeja. Lisätiedot ryhmistä löytyvät verkkosivuiltamme, Marski muistuttaa.

Ota yhteyttä


Roope Marski

Liikuntapäällikkö

050 421 0992
Palaa uutislistaukseen