41. Oriveden Markkinat

Herkuttelu, Kirpputorit ja markkinat, Yleisötilaisuudet


klo-

Oriveden tori, Aihtiantie 8, 35100 Orivesi

Kesäinen koko perheen tapahtuma, Oriveden markkinat, järjestetään jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Tänä vuonna markkinat ovat järjestysnumeroltaan 41.
Aiemmista vuosista poiketen markkinat ovat yksipäiväiset, eli ne pidetään perjantaina 21.7. Myös markkinapaikka vaihtuu torille, jotta sen aktiivista käyttöä saadaan lisättyä. Käyttöön otetaan myös Kauppakujaa ja liikuntahallin puistoa, jonne paikallinen yrittäjä tuo lasten pomppulinnan.

Reijo Kahelin markkinoita järjestävästä KSL:n Oriveden seudun opintojärjestöstä sanoo tapahtuman järjestämisen tulleen lähes pakolliseksi, kun monia vuosia Orivedellä käyneet kauppiaat eivät antaneet rauhaa. Heidän ehdotuksensa oli järjestää edes yksipäiväinen myyntitapahtuma, jotta järjestelytoimet eivät käy niin raskaiksi.

Torille myyjiä mahtuu selvästi aiempia vuosia vähemmän. Reijo Kahelinin mukaan tavoitteena on ollut järjestää monipuolinen tapahtuma, minkä vuoksi myyntipaikkoja on annettu korkeintaan kaksi yhtä myyjää kohti. Samanlaisten tuotteiden myyjiä ei myöskään ole otettu useita, vaikka kysyntää oli runsaasti.

Takaisin tapahtumalistaukseen