Galleria WW: 20×20 – Summertime

Näyttelyt


-

Walleniuksen Wapriikki, Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

20 x 20 on visuaalisen alan ammattilaisista koostuva työryhmä, joka perustettiin vuonna 2019. Jokainen työryhmän taiteilijoista työskentelee eri tekniikalla. Tämä monialaisuus tuo uuden ulottuvuuden yhteiseen tekemiseen ja avaa uusia näkökulmia kullekin taiteilijalle omaan työhön. Tärkeätä toiminnassa on ammatillinen vuorovaikutus ja uuden oppiminen.

Sami Funke
Valokuvaaja ja kuvataitelija, valmistui 2006 Kuva-artesaani / valokuvaajaksi Visuaaliviestinnän Instituutissa Tampereelta ja on nyt jatkamassa opintoja Turun taideakatemiassa. Taiteelliset työt koostuvat pääosin valokuvataiteesta ja piirustuksista.
www.studiofunke.fi

Marja de Jong
Taidemaalari, Studio23 Hiirolan vanhalla asemalla on kuvataiteilijan koti ja studio. Hollantilainen taiteilija on asunut Suomessa vuodesta 2003.
www.marjadejong.com

Katriina Kaija
Kuvittaja, vapaa kuvataiteilija ja kuvataidekasvattaja. Taiteellisessa työssä käsittele ihmisen asettumista maailmaan, ihmisen ja luonnon suhdetta sekä katoavaisuuden teemoja monin eri tekniikoin.
​www.katriinakaija.com

Pirita Lautala
Kuvataiteilija, hyödyntää teoksissaan käsityöläistaustansa tuomaa materiaaliteknistä osaamista: maalaukset voivat täydentyä esimerkiksi virkkuuelementeillä ja olla myös osa tilallista teoskokonaisuutta. https://www.facebook.com/Kuvataiteilija-Pirita-Lautala-932987220120819

Susanna Tyrväinen
Keramiikka- ja lasimuotoilija, tekee piensarjoja käyttökeramiikkaa, veistoksia ja taide-esineitä. Materiaaleina hän käyttää lasia ja keramiikkaa. Suupuhalletut lasit ovat suomalaista käsityötä ja tehdään yhteistyössä lasinpuhaltaja mestari Kari Alakosken kanssa Riihimäellä.

Kirsimaria E. Törönen
Kuvataiteilija, Studio Wäkewä on taiteilijan studiogalleria Mikkelissä, joka toimii taiteen ja yleisön kohtaamis-paikkana. Hollannissa opiskellut taidegraafikko on toiminut taiteilija yrittäjänä Suomessa vuodesta 1996.

Lue lisää Walleniuksen Wapriikin kotisivuilta!

Takaisin tapahtumalistaukseen