Kurssi: Budjetointiklinikka

Kurssit ja koulutukset, Muut


klo-

Oriveden kaupungin valtuustosali, Keskustie 23, 35300 Orivesi

Budjetointiklinikka on sinulle, joka haluat selvittää, miten taloutesi tulot ja menot vaihtelevat vuoden aikana. Tavoitteena on saada raha riittämään entistä paremmin juuri niihin asioihin, jotka ovat sinulle ja perheellesi tärkeitä. Työpajassa tutustutaan yhdessä erilaisiin budjetointimalleihin sekä budjetin laatimisen ja menojen seurannan välineisiin. Työpajassa tehdään oman talouden vuosibudjetti ja pohditaan yhdessä budjetoinnin haasteita ja ratkaisuja. Budjetointiklinikalla kenenkään ei tarvitse paljastaa oman talouden tietoja muille osallistujille.

Oriveden seudun kansalaisopisto OSKO järjestää yhdessä Pirkanmaan oikeusaputoimiston kanssa maksuttoman budjetointiklinikka -työpajan 12.3.-9.4.2024 välisenä aikana kaupungin valtuustosalissa. Työpaja kokoontuu kolme kertaa. Työpajan vetäjät ovat Pirkanmaan oikeusaputoimiston talous- ja velkaneuvojia.

Tarkemmat tiedot löydät Oskon opinto-ohjelmasta. Kurssille tulee ilmoittautua etukäteen. Voit ilmoittautua yllä olevan linkin kautta tai puhelimitse p. 040 133 9118 ja 040 133 9269.

Tervetuloa mukaan kuulemaan hyödyllistä tietoa ja vinkkejä oman talouden hallintaan!

Takaisin tapahtumalistaukseen