Lyriikkakurssi

Kurssit ja koulutukset


-

Oriveden Kampus, Koulutie 5, 35300 Orivesi

Kirjoita niin että tuntuu! Lyriikan kirjoittamisen kurssi sopii niin runoudesta varovaisesti kiinnostuneille vasta-aloittelijoille kuin intiimimpää suhdetta sanoihin etsivälle prosaistikonkarillekin.

Kurssilla lähestytään runoutta ensisijaisesti kielen kautta. Kuinka luoda vertauskuva, joka ei vaivaannuta? Kuinka olla kielenkäytössään luova, mutta ymmärrettävä? Tarkoituksena ei ole veistää kenestäkään muottiin sopivaa runoilijaa, vaan antaa työkaluja kehittää itseään haluamaansa suuntaan. Harjoitusten, keskustelun ja palautteen kautta saa tarkan käsityksen runouden mahdollisuuksista ja itsestään runoilijana.

Daniil Kozlov, taiteilijanimeltään Susinukke Kosola, on Turussa asuva kirjoittaja ja kirjallisuusalan sekatyöläinen. Häneltä on julkaistu kolme runokirjaa ja yksi genrehybridi, jotka ovat saaneet kriitikoiden suitsutusta, palkintoja ja ehdokkuuksia. Kosola tunnetaan myös runouteen ja yhteiskunnalliseen kirjallisuuteen keskittyvän Kolera-kollektiivi -nimisen kustantamon perustajana ja lavarunoilijana, sekä kansallisen Runografi-hankkeen ideoijana ja vetäjänä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

info@orivedenkampus.fi
045 258 0848

Takaisin tapahtumalistaukseen