Walleniuksen Wapriikin viikonloppubrunssit

Herkuttelu


-

Walleniuksen Wapriikki, Walleniuksenkatu 2, Korkeakoski, Juupajoki

Brunssit uniikissa tehdasmiljöössä Nauti buffetbrunssista, elävästä musiikista, taiteesta ja tehdasmiljöön tunnelmasta Walleniuksen Wapriikissa Juupajoella, lähellä Tamperetta. Tarjoilemme viikonloppuisin suussa sulavaa ja monipuolista brunssia elävän musiikin soidessa. Tervetuloa viihtymään suosituilla brunsseillamme!

Tee- ja kahvihuone Singeriin katetut kesäiset brunssit sisältävät aina raikkaita salaatteja, alkupaloja, lämpimiä ruokia, smoothieita sekä käsintehtyjä leivonnaisia. Brunssien sisältö vaihtelee viikoittain ja oheisesta esimerkkimenusta voit tutustua brunssiin. Drinkit tai lasi kuohuvaa viimeistelee makuelämyksen ja ovat tilattavissa kahvilasta. Brunsseilla soi usein myös elävä musiikki. Brunssista voi nauttia myös ulkoterassilla. Nelijalkaiset ystävät ovat tervetulleita. Brunssien ohella voit tutustua monipuolisiiin taidenäyttelyihin ja tehdä ostoksia putiikissa. Historiallinen miljöö ja ympäröivä kulttuurimaisema on jo itsessään näkemisen arvoinen kohde.

Seuraavat brunssit: la 6.7. klo 12-16 la 13.7. klo 12-16 la 20.7. klo 12-16 BRUNSSIT TOISESSA PAIKASSAMME ERÄJÄRVEN EEROLASSA: su 7.7. klo 12-16 su 14.7. klo 12-16 su 21.7. klo 12-16 su 28.7. klo 12-16 Muiden brunssien ajankohdat julkaistaan pian. Seuraa tapahtumiamme sivuillamme ja somessa, niin saat ensimmäisenä tiedon tulevista brunsseistamme! https://www.walleniuksenwapriikki.fi/brunssi/

Takaisin tapahtumalistaukseen