Uimahalli avautuu eläkeläisille ja kuntoutujille, lasten ja nuorten kilpailutoiminta mahdollista

Pirkanmaan koronatilanne on parantunut edelleen ja rajoituksia voidaan harkitusti purkaa. Koronanyrkki muistuttaa pirkanmaalaisia vastuullisesta toiminnasta.

Oriveden uimahalli avautuu tiistaina 18.5. yli 65-vuotiaille seniorikortillisille sekä lääkinnällisen kuntoutuksen piiriin kuuluville. Näihin asiakasryhmiin kuuluminen on todistettava uimahallin kassalla. Uimahallissa tulee säilyttää turvavälit.

Uimahalli on auki 18.5.−17.6. tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12.00−16.00. Uimahallin kesäsulku on tänä vuonna 19.6.−8.8.

Lasten ja nuorten kilpailutoiminta ulkona on nyt mahdollista. Sisäharrastuksissa lasten ja nuorten ryhmäkokorajoitus nostetaan 20 henkilöön. Pirkanmaan koronanyrkki on vapauttanut myös aikuisten ryhmäharrastustoiminnan ulkona.

Kokoustiloista auki kerhotilat ja Nuorten Kampuksen kokoushuone

Aluehallintovirasto on nostanut kokoontumisrajoituksen Pirkanmaalla 50 henkilöön. Rajoitus on voimassa toukokuun loppuun ja koskee sekä sisällä että ulkona järjestettäviä yleisötapahtumia ja yleisiä kokouksia.

Koronanyrkki suosittelee, että myös yksityistilaisuuksissa noudatetaan 50 henkilön kokoontumisrajoitusta. Kaikissa tilaisuuksissa on edelleen huomioitava tartuntatautilain mukaiset turvavälit, riittävän väljät tilat, käsihygienia ja muut turvaohjeet.

Oriveden kaupungin valmiusjohtoryhmä on päättänyt avata kaupungintalon kerhotilat sekä Nuorten Kampuksen kokoushuoneen. Tilojen varausohjeet löytyvät kaupungin verkkosivuilta.

Järjestöjen talon tilavarauksia hallinnoiva SPR Oriveden osasto pitää Lähimmäisen Kamarin suljettuna heinäkuun loppuun saakka, joten myös Järjestöjen talo pysyy toistaiseksi suljettuna.

Pirkanmaan koronatilanne parantunut

Suomessa ja Pirkanmaalla koronatartunnat ja ilmaantuvuus ovat edelleen laskeneet. Pirkanmaan ilmaantuvuusluku edeltävän 14 vuorokauden ajalta on 34 tapausta 100 000 asukasta kohden. Positiivisia löydöksiä on testituloksista ollut 0,7 prosenttia. Uusien tartuntojen lähteistä on pystytty jäljittämään 75 prosenttia.

Lisätietoa:

> Lue kaikki Pirkanmaalla voimassa olevat suositukset täältä!

> Oriveden kaupungin rajoitukset löydät täältä

> Koronarokotukset Orivedellä

Palaa uutislistaukseen