Yrityksille ajankohtaista koronatuki -infoa

Kustannustuen kolmas hakukierros avautuu 27.4.2021 ja sulkemiskorvauksen 12.5.2021. Yritykset hakevat molempia tukia Valtiokonttorista.

Business Tampere järjestää ti 20.4.2021 klo 10:00-11:30 webinaarin, jossa keskitytään yrityksille suunnatun kustannustuen kolmanteen hakukierrokseen sekä sulkemiskorvaukseen. Kustannustuella pyritään tukemaan yritysten selviämistä koronapandemian yli. Hallitus ehdottaa kustannustukilakiin nyt muutoksia, joilla tukea voitaisiin myöntää entistä joustavammin erityisesti yksinyrittäjille ja pienyrityksille. Hallitus antoi lakiesityksen kolmannesta kustannustuesta eduskunnalle 4.3.2021.

Webinaarin toisena aiheena on sulkemiskorvaus, joka on tällä hetkellä valmistelussa. Sulkemiskorvaus tulee hakuun toukokuussa ja se tulee koskemaan niitä yrityksiä, joiden toimitilat ovat lain tai viranomaismääräyksen johdosta pidettävä suljettuina koronavirusepidemian vuoksi.

Webinaarissa saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin:
• Mitkä ovat tukien hakemisen kriteerit ja mihin tukea voi saada?
• Miten hakeminen tapahtuu?
• Mitä tulee huomioida hakulomaketta täytettäessä?

Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan: https://businesstampere.com/fi/?event=kriisirahoitusinfo-kustannustuki-sulkemiskorvaus

Palaa uutislistaukseen