HUOMIO! Rata on toistaiseksi suljettu OriParkin rakentamisen ja radan muutostöiden vuoksi! Radalla kaadetaan puita ja tehdään muita vaativia töitä, jotka voivat aiheuttaa vaaratilanteita sivullisille. Tiedotamme, kun rata on valmiina ja käyttö turvallista.

Oriveden 18-väyläiseksi parhaillaan laajennettava frisbeegolf-rata sijaitsee Rovastinkankaalla. Radan aloitus siirtyy Hiihtomaahan (Leppästentie 97). Lataa mukaan tuloskortti.

Kiekkoja voit lainata kirjastosta, laina-aika on 2 viikkoa.

Frisbeegolfin säännöt

Frisbeegolfharrastus on helppo aloittaa ja sen perussäännöt on nopea oppia. Seuraavien sääntöjen avulla aloittelija pääsee hyvin mukaan lajin pariin:

  1. Pelin tarkoituksena on saada frisbee mahdollisimman pienellä heittomäärällä aloituspaikasta maalikoriin.
  2. Avausheiton jälkeen kauimpana korista oleva pelaaja jatkaa ensimmäisenä. Seuraava heitto suoritetaan siitä paikasta, mihin edellinen heitto pysähtyi. Pelaaja heittää niin monta kertaa kunnes frisbee on maalikorissa.
  3. Frisbeen irrottua kädestä, heiton saa astua yli. 10 metriä tai lähempää suoritettu heitto on putti. Sitä ei saa astua yli.
  4. Reikä on pelattu loppuun, kun frisbee on maalikorissa.
  5. Voittaja on pelaaja, joka suorittaa radan pienimmällä määrällä heittoja.
  6. Ota huomioon myös muut radalla liikkujat ja jätä rata hyvään kuntoon seuraaville pelaajille. Sen minkä kannat luontoon, jaksat myös tuoda takaisin. Ethän siis jätä roskia maastoon.
  7. Frisbeegolf on spirit-laji – tärkeintä on pitää hauskaa!