Neljän nuoren naisen joukkue villasukkajuoksun SM-kisoissa.

Helppo tulla

Orivesi sijaitsee Pirkanmaalla Tampereen naapurissa, jonne on helppo tulla mistä vain! Meille pääset junalla, bussilla tai omalla autolla; lentokentältäkin on vain 40 minuutin matka. Nyssykkä kuljettaa sinut ja matkatavarasi asemalta keskustaan.

Taidekeskus Purnuun pääset kesäaikaan kerran viikossa joukkoliikenteen kyydillä asemalta tai keskustasta. Taidekeskus Purnu näyttelyineen ja savusaunoineen, Rönnin lava tapahtumineen ja ravintoloineen sekä Oriveden Kampus hotelleineen ja konsertteineen ovat helposti lähestyttäviä kulttuurikohteita.

Oivallista olla

Tampereen kainalossa hohtavat laajat vesistöt, jylhät luontohelmet Pukala ja Eräpyhä sekä kylien maaseutumaisemat. Orivesi on mökkikansan suuressa suosiossa, eikä ihme. Orivedellä olo oivallistuu, hengittäminen helpottuu ja rauha väreilee päästä varpaisiin.

Kun kaipaat vaihtelua mökkielämään, tule poikkeamaan Oriveden torilla ja tiiviin keskustan hyvissä palveluissa! Rönnin juhannuksessa, Längelmäveden kesäpäivässä ja muissa Oriveden tapahtumissa kohtaat paikallisia ja muita vapaa-ajan asukkaita.

Originaali elämys

Etsitkö aivan ainutlaatuisia elämyksiä? Tässä on muutama originaali orivesiläisyys:

  • Upouusi Paanu-laavu on arkkitehtuuriltaan erottuva ja ehdottomasti kokemisen arvoinen retkeilykohde!
  • Vielä uudempi Längelmä-pyöräilyreitti ajattaa sinut kiinnostavimpien kulttuurikohteiden kautta halki kauneimpien orivesiläisten maisemien.
  • Aivan uunituore Geokätkö-opas johdattaa jännittävimpien orivesiläisten geokätköjen äärelle.
  • Muutaman kerran toteutettu ja erittäin hyväksi havaittu OrivesiDiscGolfParkin talvirataversio takaa, että voit jatkaa lempilajiasi ympäri vuoden!
  • Jo perinteeksi muodostunut, mutta joka kerta yhtä raikkaalta tuntuva vuoden hauskin tapahtuma, Villasukkajuoksun SM-kisat, kutsuu sinut liikkumaan hyvässä seurassa!

Valitse tästä oma kokemuksesi:

Haluatko lisätä matkailukohteesi tai palvelusi Visit Orivesi sivuille?

#visitorivesi #villasukkapääkaupunki #oivallinenolotila #originaalielämys

Kaipaatko matkavinkkejä?

Tutustu kaikkiin Oriveden matkailumahdollisuuksiin