Oriveden kaupungin kilpailutuksia hoitavat Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy ja Oriveden kaupungin omat yksiköt. Noudatamme kaikissa hankinnoissa hankintalakia ja kaupunginhallituksen hyväksymiä hankintaohjeita.

Kansalliset- ja EU-hankintailmoitukset julkaistaan Hilma-järjestelmässä

Kaupungin omien yksiköiden ja KuHa Oy:n kansallisen kynnysarvon ja EU-kynnysarvon ylittävät hankintailmoitukset julkaistaan Hilma-järjestelmässä, joka on valtiovarainministeriön omistama sähköinen ilmoituskanava. Löydät Hilmasta tietoa käynnissä olevista ja tulevista kilpailutuksista. Rekisteröitymällä ja luomalla hakuvahdin voit helposti seurata Hilman tarjouskilpailuja. Palvelu on maksuton.

Kynnysarvon ylittävät avoimet tarjouspyynnöt Hilma- järjestelmässä

Kuntien hankintapalvelu KuHa Oy hoitaa osan kaupungin tarjouskilpailuista

Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy on Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Vesilahden ja Ylöjärven omistama julkisia hankintapalveluja omistajilleen tuottava osakeyhtiö, joka hoitaa osan Oriveden ja muiden osakaskuntien kilpailutuksista. KuHa:n avoimet tarjouspyynnöt löydät Tarjouspalvelusta.

Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy:n käynnissä olevat kilpailutukset

KuHa Oy:n tuleviin kilpailutuksiin voit tutustua kilpailutuskalenterissa.

Pirkanmaan hyvinvointialueen hankinnat

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveydenhuollosta sekä pelastustoimesta. Asiakkaille kohdentuvien palvelujen lisäksi hyvinvointialue hankkii palvelutuotannon tarvitsemia palveluita, aineita, tarvikkeita ja tavaroita.

Tutustu Pirhan hankintoihin

Oriveden kaupungin omien yksiköiden käynnissä olevat tarjouskilpailut

Oriveden kaupungin omat yksiköt kilpailuttavat hankkeita, tuotteita ja palveluja myös itse.