Vietä meillä vaivattomat juhlat avaimet käteen periaatteella!

Toteutamme erilaisia yritys- ja yksityistilaisuuksia isommillekin ryhmille avaimet käteen periaatteella, mm. syntymäpäivät, häät, yritystilaisuudet, kokoukset, pikkujoulut, perhejuhlat tai muuten vaan kaveriporukan illanistujaiset!

Ravintolasali sekä kaksi kabinettia mahdollistavat sen, että pystymme sijoittamaan ryhmiä turvallisesti eri puolille saleja ruuhkaisenakin aikana!

Cantinan viihtyisä 32 asiakaspaikkainen kabinetti sopii hyvin firmojen virkistysiltoihin, kaveriporukan illanviettoon, pikkujouluihin kuin kokouksiinkin! Meiltä löytyy nyt myös valoisat ja mukavat tilat vähän isompiin tilaisuuksiin, 2.krs salissa on istumapaikkoja 60 hengelle.

Saat meiltä juhliisi ruoat, tarjoilun, myös mahdollisen esiintyjän tai koko tilaisuuden suunnittelun ja toteutuksen yhdessä paketissa. Tarjoilut hoituvat perinteisellä pitopöydällä, trendikkäällä buffalla tai annoksina.

Toteutamme ja suunnittelemme myös asiakkaan mieltymysten mukaiset menut ja kokonaisuudet mahdollisuuksien mukaan. Kysy tarjousta, me räätälöimme tilaisuuden Sinun toiveidesi mukaisesti!

Ps. Meillä myös saunatilat takkahuoneen kera vuokrattavissa tilaisuuksiin.

Ota yhteyttä

Sähköposti: orivesi@cantinafiesta.fi

Puhelin: 044 981 0077

Osoite: Cantina Fiesta, Keskustie 40, 35300 Orivesi

www.cantinafiesta.fi

Takaisin kohdekorttilistaukseen