Elinvoimapalvelut

Tuija Aro

Elinvoimajohtaja
Puh. 040 5311 736
tuija.aro@orivesi.fi

Vastaan Oriveden kaupungin elinvoiman kehittämisestä, elinvoimapalvelujen johtamisesta ja sidosryhmäyhteistyöstä. Palvelen yrityksiä ja yrittäjiä kaikissa yrittämiseen liittyvissä asioissa. Jos etsit yritystonttia tai toimitiloja Orivedeltä, ota yhteyttä!

Irene Suhonen

Yrityskoordinaattori
Puh. 040 133 9111
irene.suhonen@orivesi.fi

Vastaan matkailun kehittämisestä ja yritysneuvonnasta sekä yrittäjyyskasvatuksesta. Vastuullani ovat myös yrityspalvelujen hankkeet, joilla lisäämme Oriveden elinvoimaa ja luomme uusia yrittämisen mahdollisuuksia.

Työllisyyspalvelut

Meri Soikka

Työllisyyspalvelujen päällikkö
Puh. 040 133 9270
meri.soikka@orivesi.fi

Meri on Oriveden kaupungin työllisyyspalvelujen päällikkö ja vastaa tiiminsä kanssa kaupungin työllisyyspalveluista, työllisyyden edistämisen kuntakokeilusta ja kaupungin kesätyöllistämisestä. Merille voi ilmoittaa työntekijätarpeista tai kysyä neuvoa erilaisista taloudellisista tuista työllistämisen avuksi.


Asiakkaitamme palvelevat myös yhteistyökumppaniemme asiantuntijat

Kaisu Paloheimo

Yrityskoordinaattori
Puh. 041 730 3908
kaisu.paloheimo@tampere.fi

Oriveden kaupunki ja Tampereen Seudun Ammattiopisto Tredun Oriveden toimipiste tekevät tiivistä yhteistyötä paikallisen koulutustarjonnan kehittämiseksi ja koulutuspalveluiden räätälöimiseksi palvelemaan yritysten tarpeita. Yrityskoordinaattori Kaisu Paloheimo palvelee orivesiläisiä yrittäjiä kaikissa koulutukseen ja työharjoitteluun liittyvissä asioissa.

Juha Tanner

Yrittäjyysasiantuntija
P. 0400 775 125
juha.tanner@ensimetri.fi

Juha toimii aloittavien yrittäjien neuvojana ja ottaa ajanvarauksella vastaan asiakkaita Oriveden kaupungin tiloissa joka toinen tiistai. Ajanvaraus käy helposti tästä.