Tervetuloa Cantinaan ja puutarhamaiselle kesäterassillemme viihtymään!

Tervetuloa juuri remontoituun koko perheen rentoon, A -oikeuksin varustettuun ruokaravintola Cantina Fiestaan. Tarjonnasta löytyy kotiruoka lounasbuffee sekä – annokset ja iltaisin sekä viikonloppuisin palvelemme ala carte listan antimin.

Leivomme jälleen suuren suosion saaneita Artesaani pizzoja lauantaisin ja sunnuntaisin!

Kesällä palvelemme myös puutarhamaiselle kesäterassillemme uudistetun ala carte listan antimien ja Sinebrychoffin virvokkeiden kera!

Cantinassa toteutetaan myös erilaisia yritys- ja yksityistilaisuuksia isommillekin ryhmille avaimet käteen periaatteella. mm. syntymäpäivät, häät, yritystilaisuudet, kokoukset, Pikkujoulut, perhejuhlat tai muuten vaan kaveriporukan illanistujaiset! Ravintolasali sekä kaksi kabinettia mahdollistavat sen, että pystymme sijoittamaan ryhmiä turvallisesti eri puolille saleja ruuhkaisenakin aikana!

Saat meiltä juhliisi ruoat, tarjoilun, myös mahdollisen esiintyjän tai koko tilaisuuden suunnittelun ja toteutuksen yhdessä paketissa. Tarjoilut hoituvat perinteisellä pitopöydällä, trendikkäällä buffalla tai annoksina. Toteutamme ja suunnittelemme myös asiakkaan mieltymysten mukaiset menut ja kokonaisuudet mahdollisuuksien mukaan. Kysy tarjousta, me räätälöimme tilaisuuden Sinun toiveidesi mukaisesti! Lämpimästi tervetuloa uudistetun Cantinan rentoon tunnelmaan!

Ota yhteyttä

Osoite: Keskustie 40, 35300 Orivesi,

Puhelin: 044 981 0077

www.cantinafiesta.fi

Sähköposti: orivesi@cantinafiesta.fi

Aukioloajat:
Ma suljettu
Ti 11.00 – 14.00
Ke – to 11.00 – 20.00
Pe 11.00 – 21.00
La 12.00 – 21.00
Su 13.00 – 18.00

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

https://www.facebook.com/cantinafiestaorivesi
https://www.instagram.com/cantinafiestaorivesi/

Cantimna Fiesta ravintolan pihaterassi Cantina Fiesta ravintolan sisustusta Cantina Fiesta ravintola Cantina Fiesta ravintolan pihaterassi
Takaisin kohdekorttilistaukseen