Tule kauniisiin maalaismaisemiiin Elämys Myllyllään ja valitse mieleisesi harrastus valikoimastamme. Melontaa, hevosia, kärryajeluja, palju, koskenrantamökki ja paljon muuta!

Tässä muutama esimerkki miten voit lomasi viettää:

Melontaretket

Lähde melontaretkille Oriveden vesistöissä, lähellämme on mm. Pukala, Enojärvi, Siitinjärvi. Voit myös vuokrata kanootin/kanootit.

Melontaretki sisältää kanootin ja lisäksi välineet (melat, pelastusliivit ja opastuksen). Retkellä voi olla omat eväät tai eväät voidaan toimittaa Elämys Myllylästä. Melontaretkellä mahtuu 6 – 16 henkilöä.

Meidän kautta voit myös vuokrata kanootteja ja sup-lautoja (4 kpl) omaan käyttöön.

Melontaretkellä Pukalassa

Vuokraa kanootti

Jos haluat nauttia luonnon kauneudesta ja rauhasta omassa tahdissasi, voit vuokrata kanootit omaan käyttöön. Kysy kanoottien kuljetus mahdollisuudesta.

Hevoset

Elämys Myllylässä on mahdollisuus tutustua Amerikan Baskir Curly hevoseen (Aleksi) ja Pohjois-Amerikan curly poniin (Kid). Molemmilla voit ratsastaa omalla pienellä kentällä tai maastolenkillä. Talutusratsastuskin onnistuu. Kid osaa myös vetää kärryjä.

Kidin voit myös tilata omaan tilaisuuteesi talutusratsastukseen tai kärryajeluun.

Aleksi ja Kid

Vuokraa paljukärry

Paljukärrystä voit nauttia koskenrantamökillä tai vuokrata sen omaan pihaasi.

Koskenrantamökki

Koskenrantamökki sijaitsee Myllykosken rannalla ja sinne voi majoittua 2 aikuista ja lapsi. Mökissä on sauna, tupa, lasitettu terassa, kaasugrilli, kahvinkeitin, vedenkeitin ja PuuCee. Kosken patamassa mahdollisuus uimiseen.

Ota yhteyttä

Elämys Myllylä / Mika Nissilä

puhelin +358 40 5171553

sähköposti:  elamys.myllyla@gmail.com

https://www.elamysmyllyla.net/

 

Takaisin kohdekorttilistaukseen