Ainutlaatuinen kokemus ja elämys Suomen kesässä.

Majoitu persoonallisesti ympäri vuoden

Eräjärven Eerolassa on aamiaismajoitusta vierastalo Lehdokin hyvin varustetuissa huoneissa, mökeissä, piharakennuksessa sekä maatilan alkuperäisissä aitoissa. Todelliseen maalaistunnelmaan pääsee yöpymällä romanttisissa aitta- ja piharakennuksissa. Aitoissa voit aistia entisajan tunnelman ja herätä pirteänä rentouttavan yön jälkeen. Erikoisuutena on vuodelta 1751 peräisin oleva aitta, jossa hääparia odottaa olkivuode pellavalakanoineen.

Vuonna 2012 remontoidussa, omaperäisesti sisustetussa vierastalo Lehdokissa majoitutaan ympäri vuoden. Viihtyisässä pihassa on leppoisaa istuskella omena- ja kirsikkapuiden katveessa. Lehdokki on alun perin vuonna 1949 vihitty Eräjärven terveystalo, joka kuuluu Eräjärven historiallisten rakennusten listalle. Lehdokissa on mahdollisuus viettää yö mm. lääkärin vastaanottohuoneessa tai kätilön kammarissa. Useimmissa huoneissa on oma kylpyhuone ja minikeittiö.

Aamulla herkistystään nauttimaan maittavasta aamiaisesta auringon noustessa. Päivälliseen ja iltapalaan on mahdollisuus etukäteen tilattaessa. A-oikeudet mahdollistavat monipuolisen juomatarjoilun.

Lue lisää!

Ota yhteyttä

Puhelin: +35840 515 3362

Sähköposti: erajarven.eerola@eerola.net

Lisätiedot ja varaukset: www.eerola.net

Osoite: Eerolanmutka 12, 35220 Eräjärvi, Orivesi

 

Seuraa tunnelmiamme somessa!

Facebook: https://www.facebook.com/erajarven.eerola/

Instagram: https://www.instagram.com/erajarveneerola/

Takaisin kohdekorttilistaukseen