Tasokkaat vuokramökit kauniin ja ison Längelmäveden rannalla lähellä Tamperetta

Mökkilomat Längelmäveden Koljonselän rannalla 60 km Tampereelta! Längelmäveden järvimaisemat kutsuvat Sinut viettämään mökkilomaa puhtaassa luonnossa veden äärellä. Lomakylä Solaniemi tarjoaa monimuotoista majoitusta ja lomanviettoa 40 ha:n luonnonkauniissa Solaniemessä omassa rantamökissä aivan omassa rauhassaan. Solaniemessä on eritasoista omavaraista vuokramökkiä 2-8 henkilölle. Vietä viikko tai viikonloppu, kesä tai koko vuosi tai muutama päivää.

Loma Solaniemessä on unohtumaton elämys; rentoudu uimalla kuutamossa, kypsennä itse pyydetyt kalasi iltanuotiolla, katsele takkatulen ritinää, koe saunan parantava vaikutus, leivo herkullista mustikkapiirakkaa ja kuuntele veneen lipumista järvellä.

Hyvin varustettu vuokramökki, oma sauna, hiekkaranta, vene, nuotiopaikka järvimaisemin tekevät lomastasi täydellisen.
Meillä voit kalastaa kesät talvet, syksyisin marjastaa ja sienestää. Voit vaeltaa, retkeillä ja lenkkeillä. Syksy on monelle parasta loma-aikaa. Silloin voit nauttia uskomattomista väreistä ja kirpeästä aamusoutelusta peilityynellä järvellä.

Solaniemeen voit tulla myös talvella. Jo muutama rentouttava päivä kaamoksen keskellä tai kirkkailla keväthangilla tekee Sinulle ihmeitä. Kuinka mukavaa onkaan tulla sisälle lämpimään, takan ääreen ja saunaan kivan ulkona vietetyn päivän jälkeen.

Ota yhteyttä

Lomakylä Solaniemi

Solalantie 29

35270 Orivesi

puh. 040 573 3072

www.solaniemi.com

solaniemi@solaniemi.com

www.facebook.com/solaniemi

instagram: solaniemi.com

Takaisin kohdekorttilistaukseen