Taianomaisen kaunis miljöö maaseudun rauhassa. Kaunis, suuri ja hyvin hoidettu pihapiiri kauniine yksityiskohtineen ja kukkineen. Mukava, osaava ja asiakasystävällinen henkilökunta. Makoisa ruoka kruunasi illan. 

Nauti yksilöllisistä tarjoiluista uniikissa miljöössä

Suojaisan pihapiirin siimeksessä Eräjärven Eerolan 300-vuotisella sukutilalla voi nauttia poreilevaa lehtikuohua, marjaisia leivonnaisia ja pientä suolaista. Haudutetuista teistä löytyvät niin mustan, vihreän kuin valkoisenkin teen variaatiot.

Vanhan ajan tyylihuonekaluilla sisustetussa kesäkahvilassa, Tee- ja kahvihuone Siirin Salongissa, voi levähtää myös sherrylasin, konjakin, virkistävän drinkin tai pienpanimo-oluen parissa.

Eerolan isoisovanhemmat Siiri ja Einari Eerola muistetaan kylällä vahvoina persoonina. Einari oli tunnettu suurista voimistaan ja huumoristaan, Siiri mieleenjäävistä leipomuksistaan. Siirin perinteitä vaalien kestitsemme vieraita hänen mukaansa nimetyssä tee- ja kahvihuoneessa.

Puodissa on saatavilla uniikkeja käsitöitä, tuotteita aidosta ruusuöljystä, teetä, koruja ja talon tyttären runokirjoja.

Lue lisää!

Ota yhteyttä

Puhelin: +35840 515 3362

Sähköposti: erajarven.eerola@eerola.net

Lisätiedot ja varaukset: www.eerola.net

Osoite: Eerolanmutka 12, 35220 Eräjärvi, Orivesi

 

Seuraa tunnelmiamme somessa!

Facebook: https://www.facebook.com/erajarven.eerola/

Instagram: https://www.instagram.com/erajarveneerola/

Takaisin kohdekorttilistaukseen