Orivedellä yksi vuosittainen tapahtuma on Villasukkajuoksun SM-kilpailut.

Orivesi on tunnettu kesäkursseista, kulttuuritapahtumista sekä villasukkajuoksusta

Kulttuuritapahtumat värittävät seutua ympäri vuoden ja aivan erityisesti kesäisin. Kulttuuri- ja muista tapahtumista löydät tietoa Oriveden Suven sivuilta sekä kaupungin tapahtumakalenterista. Jokainen matkailija löytää itselleen sopivat menot ja meininkit Orivedeltä.

Kulttuuriväen helmenä tunnettu Oriveden opisto on saanut uuden elämän ja toimii nyt nimellä Oriveden Kampus. Kampusalueella järjestetään ympäri vuoden lukuisia tapahtumia konserteista ja villasukkatansseista kursseihin ja seminaareihin.
Vuoden hauskin tapahtuma on Villasukkajuoksun SM-kilpailut, jotka kisataan vuosittain tammikuussa. Eksotiikkaa on ilmassa, kun kaikenikäiset kilpailijat säntäävät metsäpoluille villasukkasillaan ja lumi pöllyten. Tapahtumaan voi osallistua matalalla kynnyksellä, sillä tärkeintä ei ole voitto, vaan se että sukat pysyvät jalassa! Joukkuekilpailussa keskeistä on kekseliäs kisa-asu: nopeimman ohella myös parhaiten pukeutunut joukkue voittaa.
Tule kokemaan orivesiläinen leppoisa elämänmeno!

Katso tästä tapahtumakalenterin menot ja meininkit!

Tässä muutama paikallisten asukkaiden tapahtumavinkki Orivedellä:

  • Motoristit hoi: Kesällä motoristimaanantait Rönnissä. Kaikenkokoisia moottoripyöriä Pirkanmaalta ja vähän kauempaakin.
  • Juoksijoille ja muille liikkujille sekä pikkupossuille: Siitaman nuorisoseuran järjestämä Sikamaraton oheisohjelmineen heinäkuun puolivälissä
Visit Orivesi logo herättää ajatuksia virtaasta vedestä, kenkäteollisuushistoriasta, pelloista ja villasukista

#visitorivesi #villasukkapääkaupunki

Tutustu kaikkiin Oriveden matkailumahdollisuuksiin