Oriveden kaupungin hyväksymä palvelusetelipalveluntuottaja:

Tampereen Rudolf Steiner päiväkoti Sinilintu

Palvelusetelin hakeminen:

1. Ole yhteydessä palveluntuottajaan ja selvitä, onko yksikössä tilaa. Täytä varhaiskasvatushakemus heidän nettisivuillaan. 

2. Kun hoitopaikka on varmistunut, tee hoitosopimus palveluntuottajan kanssa. Siinä sovitaan varhaiskasvatukseen liittyvistä yksityiskohdista.

3. Täytä palvelusetelihakemus Oriveden kaupungin nettisivuilla varhaiskasvatuksen lomakkeet -osiossa. Palveluseteli haetaan varhaiskasvatushakemuksella.

4. Palvelusetelin arvon määrittämiseksi toimita tulotositteet sähköpostiosoitteeseen mari.kinnunen@orivesi.fi tai postitse Oriveden kaupunki/ Mari Kinnunen, Keskustie 23, 35300 Orivesi. Mikäli valitset suostumuksen korkeimpaan maksuun, ei tulotositteita tarvitse toimittaa. Palvelusetelin kanssa ei saada samaan aikaan yksityisen hoidon tukea eikä kotihoidontukea. Palveluntuottaja määrittää asiakasmaksun. Asiakas maksaa omavastuuosuuden, joka saadaan vähentämällä palvelusetelin arvo palveluntuottajan määrittämästä hinnasta.

5. Kaupunki tekee palvelusetelipäätöksen ja toimittaa tiedon päätöksestä sekä huoltajille että palveluntuottajalle.

6. Mikäli palvelun tarpeeseen, perhekokoon tai perheen tuloihin tulee muutoksia, tulee niistä ilmoittaa kaupungille.

7. Hoitosuhteen päättyessä irtisano hoitosuhde palveluntuottajan kanssa sekä palveluseteli kaupungin kanssa.

Palveluseteli on harkinnanvarainen etuus eikä siihen ole lakisääteistä subjektiivista oikeutta. Palveluseteli myönnetään vain Oriveden kaupungin asukkaille.