Lasten kirjasto

Lastenosastolta löydät satukirjat ja muun lasten kirjallisuuden. Elokuvat, äänikirjat ja musiikki ovat Huviputkassa. Konsolipelit, niin aikuisten kuin lastenkin, löydät aikuistenosastolta asiakaskoneiden vierestä. Tältä suunnalta löydät myös lautapelit. Sarjakuvat, mangat ja vitsikirjat sijaitsevat Sarjishäkissä. Kirjasto on rakennettu osin vanhan poliisiaseman tiloihin, niinpä osa aineistosta sijaitsee oikeasti vanhoissa putkissa. Kurkkaa myös portaiden alla olevaan komeroon, jos vaikka Harry Potter olisi kotosalla?

Satutunnit kirjastossa syksy 2023 – kevät 2024  klo 09.30. seuraavina keskiviikkoina

Päiväkodit ja perhepäivähoitajat voivat kysyä sadunlukijaa vierailuille.

Lukukoirat Molly ja Sintti käyvät kirjastossa tiistaisin klo 17.00 – 18.00. Voit varata oman 15 minuutin lukuvuoron seuraaville päiville:

Lukukoirat Oriveden kirjastossa 2023 – 2024

Nuorten kirjasto

KaruSelli on kirjaston nuortentila. Tila on nuorten osin itse sisustama, ja sen lattia täyttyy varsin usein isollakin määrällä nuorisoa.

Yhteistyössä muiden kanssa

Kirjasto tekee yhteistyötä koulujen ja päiväkotien kanssa. Kirjastovierailuja voidaan järjestää myös aamulla kirjaston ollessa kiinni. Päiväkodeille järjestetään omia satutunteja joko kirjastossa tai päiväkodeissa. Sovi aikataulut sähköpostitse

varhaiskasvatus ilkka.kaita-aho(at)orivesi.fi

alakoulut, yläkoulu ja lukio mia.moilanen(at)orivesi.fi

Ota yhteyttä


Ilkka Kaita-aho

Kirjastonhoitaja

040 133 9121

Ota yhteyttä


Mia Moilanen

Kirjastonhoitaja

040 1339119