Tutustu liikuntavuorojen varaamiseen, voit varata sekä yksittäisen vuoron että vakiovuoron. Samalta sivulta voit varata vuoron niin jäähalliin, uimahalliin kuin pallokentille.

Pallokentät

Syksyllä 2015 valmistunut tekonurmikenttä, jossa on rajat sekä jalkapallolle että pesäpallolle, sijaitsee Pappilankankaalla (Ammattikouluntie 5).

Tekonurmen käyttösäännöt. Kaikkien tekonurmen käyttäjien on noudatettava käyttösääntöjä. Näin takaamme viihtyvyyden ja hyvät olosuhteet harjoittelulle ja peleihin.

Nurmipintaiset jalkapallokentät sijaitsevat Pappilankankaalla (Syrjäläntie 2) ja Hirsilässä (Harjulantie).Pappilan jalkapallokenttä avataan kesäkuun alkupuolella. Kenttämestari tiedottaa vuorojen varanneille, kun kenttä on käyttökunnossa.

Ongelmatilanteissa ja satunnaisissa varauksissa ota yhteyttä kenttämestariin (arkisin klo 7 – 15.30).

Urheilukentät

Urheilukentät ovat vapaassa käytössä, lukuun ottamatta tenniskenttää 1, johon voit varata vuoron.

Beachvolley-kentät

Beachvolley-kentät sijaitsevat Rönnissä, Rönnin huvikeskuksen alueella (Eräjärventie 946) sekä Kirkkolahden rannassa uimarannan vieressä (Säästäjientie 13).

Hiekkakentät

Hiekkakenttiä ovat jäähallin vieressä sijaitseva yläkenttä (Opintie 2), Kultavuoren koulun alakenttä (Koulutie 20) ja Käpykaristamon kenttä Pappilankankaalla (Petäjätie 11). Pesäpallo- ja jalkapallokäyttöön soveltuvia kenttiä on myös kyläkouluilla.

Koripallokenttä

Koripallokenttä (Kääjäntie 6) on käytössä koko lumettoman kauden. Talvikunnossapitoa ei ole. Päivittäistä käyttöaikaa ei ole rajattu, mutta pimeällä katuvalojen valaistus ei ole riittävä pelaamiseen. Koripalloa saa lainaksi liikuntahallilta sen aukioloaikoina.

Monitoimikaukalo

Kesällä 2018 rakennettu monitoimikaukalo sijaitsee Oriveden koulukeskuksella, lukion ja yhteiskoulun kampuksella (Opintie 1). Kaukalo on pinnoitettu hiekkatekonurmella. Kaukalossa voi pelata esimerkiksi futsalia, koripalloa, lentopalloa ja sählyä.

Suojan kenttä

Kaupungin keskustassa (Urheilutie 3) on Suojan urheilukenttä, jonka radan pituus on 300 m. Juoksuradat ja suorituspaikat ovat spurtania.

Tenniskentät

Tenniskentät sijaitsevat Rovastinkankaan tekonurmikentän kupeessa, Pappilankankaalla (Ammattikouluntie 5). Kentät on uusittu v. 2017. Kentän uusi alusta on kulutusta hyvin kestävää ja märälläkin kelillä toimivaa hiekkatekonurmea, joka mahdollistaa entistä pidemmän pelikauden.

Tenniskenttä 1:lle (jalkapallokentän puoleinen) voi varata vakiovuoroja 50€/kausi.
Tenniskenttä 2 on vapaassa käytössä läpi kauden, vuoron pituus maksimissaan 1 tunti/kerta.

Muistathan harjata kentän vuorosi päätteeksi kentällä olevalla harjalla!

Mailoja ja palloja sekä lasten että aikuisten koossa voi lainata kirjastosta, laina-aika on 2 viikkoa.

Uiherlan kenttä

Eräjärven Uiherlassa (Eräpyhäntie 899) on urheilukenttä, jonka radan pituus on 300 m. Juoksuradat ja suorituspaikat ovat hiilimurskaa. Kenttä soveltuu myös pesäpallo- ja jalkapallokäyttöön.

Västilän kenttä

Västilässä on Voimantalon vieressä urheilukenttä (Längelmäen kirkkotie 96), jossa suorituspaikat ovat hiilimurskaa sekä nurmialuetta.

Jääkentät

Kaupunki ylläpitää seuraavia ulkojääkenttiä: jäähallin vieressä olevaa kenttää (Opintie 2), Käpykaristamon kenttää Rovastinkankaalla (Petäjätie 11) sekä Hirsilän (Harjulantie 15), Karpinlahden (Orivedentie 654) ja Eräjärven (Eräjärventie 1652) koulun kenttiä. Ulkojäiden jäädytys ja ylläpito vaativat sopivat keliolosuhteet. Ulkojäihin liittyvät tiedustelut kenttämestari Mauri Önkiltä.

Ota yhteyttä


Mauri Önkki

Kenttämestari

050 627 20