Leirit

Kämppisleiri

on suunnattu 11-15 -vuotiaille ja pidetään upeassa miljöössä Päiväkummussa. Leiri järjestetään 8-10.6.2020. Kaupungin kesäleiri on mahtava tapa aloittaa kesäloma. Luvassa hauskoja hetkiä ystävien ja uusien kavereiden kanssa. Leiriohjelma on monipuolinen ja jokaiselle on mahdollisuus ilmoittautumisvaiheessa ehdottaa itselleen mieluista tekemistä valmiin ohjelman lisäksi.

Junnuleiri

on suunnattu 7-10-vuotiaille ja pidetään monien mahdollisuuksien Päiväkummussa. Leiri järjestetään 11-12.6.2020. Kaupungin kesäleiri on mahtava tapa aloittaa ihana kesäloma. Luvassa hauskaa tekemistä ystävien ja uusien kavereiden kanssa. Leiriohjelma on monipuolinen ja jokaiselle on mahdollisuus vielä ilmoittautumisvaiheessa kertoa mitä leiriltä toivoo.

Retket

Valitettavasti kaikki kesälle suunnitellut retket on jouduttu perumaan koronatilanteen takia. Toivottavasti retkiä voidaan järjestää mahdollisimman pian syksyllä. Kaikki retket ovat tarkoitettu kaiken ikäisille, mutta retkikohteet ovat suunnattu lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Retkikohteita ovat olleet mm. kylpylät, jääkiekkopelit, eläin- ja huvipuistot sekä muutamat nuorille suunnatut konsertit.

Ota yhteyttä


Petteri Lähteenmäki

Vapaa-aikaohjaaja

040 133 9126