Leirit

Liikunnallinen päiväleiri 2021

peruskouluikäisille koulujen talvilomaviikolla Ma-Pe 1-5.3 klo 9-14. Kokoontumispaikkana jäähalli. Ilmaiseen päiväleiriin sisältyy ruokailu. Mukaan mahtuu 28 ensimmäistä. Mukaan säänmukainen ulkovaatetus ja sisäliikuntavarustus (myös pyyhe) ja oma juomapullo. Ilmoittautumisaika on ma 15.2 klo 9 – su 21.2 klo 18. Ilmoittautuminen sähköpostilla: ville@fortunahockey.net Ilmoita: Otsikko: Päiväleiri, osallistujan nimi, osallistujan koulu ja luokka, vanhemman/huoltajan nimi ja puhelinnumero, mahdollinen erikoisruokavalio, ohjaajan hyvä tietää, osallistujan toiveet leirin sisällöstä, henkilötietojen käsittelylupa sekä mahdollinen valokuvan julkaisulupa. Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti ilmoittautumisesta. Leirin vastuuohjaajana toimii liikuntaneuvoja Ville Lehmus. Osallistujilla on vakuutus leirin aikana. Lisätiedot Ville Lehmus ville@fortunahockey.net tai 040 723 2853. Järj. nuorisopalvelut ja Oriveden Fortuna ry

Kämppisleiri

on suunnattu 11-15 -vuotiaille ja pidetään upeassa miljöössä Päiväkummussa. Leiri järjestetään 8-10.6.2020. Kaupungin kesäleiri on mahtava tapa aloittaa kesäloma. Luvassa hauskoja hetkiä ystävien ja uusien kavereiden kanssa. Leiriohjelma on monipuolinen ja jokaiselle on mahdollisuus ilmoittautumisvaiheessa ehdottaa itselleen mieluista tekemistä valmiin ohjelman lisäksi.

Junnuleiri

on suunnattu 7-10-vuotiaille ja pidetään monien mahdollisuuksien Päiväkummussa. Leiri järjestetään 11-12.6.2020. Kaupungin kesäleiri on mahtava tapa aloittaa ihana kesäloma. Luvassa hauskaa tekemistä ystävien ja uusien kavereiden kanssa. Leiriohjelma on monipuolinen ja jokaiselle on mahdollisuus vielä ilmoittautumisvaiheessa kertoa mitä leiriltä toivoo.

Retket

Tällä hetkellä retkitoiminta on toistaiseksi tauolla.

Ota yhteyttä


Petteri Lähteenmäki

Vapaa-aikaohjaaja

040 133 9126