Oriveden kaupungin nuorisopalvelut tarjoavat pienryhmätoimintaa 9−20-vuotiaille lapsille ja nuorille. Ryhmät käyttävät nimeä Tiimit. Tiimityöskentely tarjoaa vaihtoehtoista vapaa-ajantoimintaa kerran viikossa tai tiimiläisten kanssa sovittuna ajankohtana koulupäivän jälkeen. Tiimit toimivat lukukauden ellei erikseen toisin sovita tiimiläisten kesken.

Tiimityöskentely vahvistaa ryhmäläisten itsetuntoa, vuorovaikutustaitoja ja sosiaalisuutta. Yhdessä asetettuihin tavoitteisiin pyritään toiminnallisin menetelmin sekä keskusteluiden avulla. Työskentely on osallistavaa ja tiimiläisiä rohkaistaan elintapoihin, jotka tukevat lasten ja nuorten hyvää kasvua.

Tiimeihin osallistuminen on vapaaehtoista ja niihin hakeudutaan ottamalla yhteyttä suoraan nuoriso-ohjaajaan. Tiimeihin voidaan ohjautua myös moniammatillisilta yhteistyötahoilta huoltajien ja lapsen suostumuksella, jolloin nuoriso-ohjaaja on yhteydessä perheeseen. Tiimeistä voi tiedustella lisää nuoriso-ohjaajalta tai vapaa-aikaohjaajalta.

Jätkäjengi-tiimi ja Sateenkaarinuoret

JÄTKÄJENGI 5-8 luokkalaisille jätkille KEVÄTKAUDEN VIIMEINEN KERTA 16.5.2024

Jätkäjengi on tarkoitettu 5-8- luokkalaisille pojille. Syyskauden avauskerta to 31.8 klo 14.00-15.30 Nuorten kampuksella. Sitten kävijöille jaetaan ohjelma, jossa jengi kokoontuu. Ohjelma suunnitellaan yhdessä jengiläisten kanssa.

Tavoitteena on toiminnallisin menetelmin tukea vuorovaikutustaitoja, itsetuntoa, sosiaalisuutta, ryhmässä toimimista sekä tutustua poikia kiinnostaviin aihealueisiin. Lisäksi tavoitteena on tukea nivelvaihetyötä yhteiskouluun siirryttäessä. Yhteistyössä srk:n nuorisotyö ja Oriveden 4H-yhdistys. LUPALAPPU

Lisätietoja kaupungin nuorisopalveluiden oppisopimusopiskelijalta.

 

TIISTAISIN SATEENKAARINUORET

Sateenkaarinuorten ryhmä kokoontuu Nuorten kampukselle tiistaisin klo 16-18. Mukaan voi tulla kaikki alle 29-vuotiaat sateenkaarinuoret ja heidän kaiken kirjavat tukityyppinsä. Ekalla kerralla suunnitellaan, mitä kaikkea kivaa voitaisiin alkaa tekemään kevään aikana. Tuu rohkeasti mukaan!

Ota yhteyttä


Miia Saramäki

Nuoriso-ohjaaja

041 730 0645

Ota yhteyttä


Petteri Lähteenmäki

Vapaa-aikaohjaaja

040 133 9126

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä


Jenni Ahokas

Nuoriso-ohjaaja

040 133 9240