Pikkukaupunki kiihdyttää kasvuun − Orivesi etsii elinvoiman kehittäjää

Oriveden kaupungilla on auki elinvoimajohtajan virka. Virkaan valittavan henkilön tehtävänä on tarttua tarmokkaasti kaupungin elinvoimaisuuden innovatiiviseen kehittämiseen.

Orivesi on noin 9 000 asukkaan kaupunki, joka kuuluu Tampereen kaupunkiseutuun. Orivedellä on hyvin toimivat palvelut asukkaille, monipuolinen vapaa-ajan aktiviteettien valikoima sekä nopea junayhteys Tampereelle. Pikkukaupunki tarjoaa asukkailleen ruuhkatonta ja väljää arkea luonnonkauniissa ympäristössä.

– Etsimme henkilöä, joka haluaa painaa omat jalanjälkensä Oriveden tulevaisuuden rakentamiseen, kertoo kaupunginjohtaja Juha Kuusisto. − Meillä on mutkattomasti toimiva ja osaava työyhteisö, jossa saat vahvan tuen työllesi.

Elinvoimajohtaja vastaa Oriveden kaupungin elinvoimapalvelujen johtamisesta ja kehittämisestä. Elinvoimapalvelujen tavoitteena on vahvistaa kaupungin menestymistä, lisätä positiivista kaupunkimainetta ja tunnettuutta sekä houkutella paikkakunnalle uusia yrityksiä ja asukkaita.

Haemme tehtävään innovatiivista ja aktiivista henkilöä.

Elinvoimajohtajan työtehtäviä tulevat olemaan muun muassa kaupungin elinkeinojen ja yritystoiminnan kehittäminen, uusyrityshankinta ja kaupunkimarkkinointi, yritys- ja asuintonttien markkinointi sekä joukkoliikenteen kehittäminen.

Virkaan valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja riittävää tehtäväalueen tuntemusta.

− Haemme tehtävään innovatiivista ja aktiivista henkilöä, jolla on osaamista elinvoiman kehittämisestä, hyvät yhteistyö- ja esimiestaidot, kehittämishakuinen toimintatapa sekä positiivinen palveluasenne, Kuusisto sanoo.

Elinvoimajohtaja tulee työskentelemään kaupunginjohtajan alaisuudessa ja osana johtoryhmää. Haku on auki 6.4.2021 klo 15.00 saakka, ja tehtävä täytetään 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan haetaan Kuntarekryn kautta.

Lisätiedot:

Kaupunginjohtaja Juha Kuusisto, p. 050 4015790, juha.kuusisto@orivesi.fi

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Riitta Jakara, p. 044 4215084, riitta.jakara@orivesi.fi

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jussi Viljanen, p. 044 4215085, jussi.viljanen@orivesi.fi

Turkoosit Orivesi-JonSukat maastopyöräilijän jalassa.
Orivesi on viime aikoina saanut paljon positiivista näkyvyyttä kotimaassa ja ulkomailla Suomen Villasukkapääkaupunkina. Tule jatkamaan ja kehittämään hyvin käynnistynyttä uudenlaista kaupunkimarkkinointia! Kuva: Jani Taipale

Palaa uutislistaukseen